Nyitóoldal Sous Vide - Sous Vide Csomagok Sous Vide Supreme Touch 11L Dinamika vákuumgéppel és vákuumfóliával
A 11 literes SousVide Supreme és a Dinamika vákuumozó gép együtt. Két tökéletes készülék a tökéletes eredmény érdekében. Készítse el nap nap után a legjobb éttermi minőségű ételeket a saját konyhájában egy gombnyomással.
A csomag tartalma:
Nézze meg teljes vákuumtekercs és tasak kínálatunkat is!
Válassza a piacvezető sous vide gyártó minőségi alapanyagokból és technológiával gyártott készülékét!
Egyszerűen imádni való az a kényelem, amit a Sous Vide Supreme® Touch biztosít számunkra. Próbálja ki és rögtön beleszeret!
Az új all-in-one SousVide Supreme® Touch lehetővé teszi, hogy minden alkalommal tökéleteset alkothassunk a konyhában.
A szabadalmaztatott teljesen csendben működő, turbulencia mentes rendszer a tökéletesen és magabiztosan tartja a beállított hőmérsékletet. Dupla falú szigetelése sokkal hatékonyabbá teszi ezt a gépet, mint bármely cirkulációs modell.
A SousVide Supreme® Touch díjnyertes, energiatakarékos kialakítása azt jelenti, hogy miután a benne lévő folyadékot gyorsan a kívánt hőmérsékletűre fűtötte, már csak egy 20 wattos izzólámpa energiáját fogyasztja. Lássuk be ez nem sok. (kb 1-2 Ft költség óránként)
Hagyja a készüléket vízzel töltve a konyha pulton. Remekül fog kinézni, és bármikor használatra kész.
Az új all-in-one SousVide Supreme® Touch készülék számos innovatív tulajdonsággal van felvértezve.
Az érintőképernyő olyan lenyűgöző funkciókat tartalmaz, mint például:
Sous Vide Supreme Touch Tartozékok:
Mi a Sous Vide? Nézze meg Preziben!
Az olaszországi FlaemNuova az egyik legnagyobb és legrégebbi vákuumkészülék gyártó Európában. Háztartási MAGIC VAC® vákuumozói megbízható, strapabíró eszközök. Kimagasló minőségű anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Csendes működés és nagyon gyors vákuumozási ciklus mellett kétszeres biztonságú hegesztési szélességgel zárja le a tasakokat.
Az elmúlt évtizedben élelmiszereink modern tartósítási technológiájává a vákuumcsomagolás vált, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási eszközöket (zacskó, edény stb.) légmentessé teszi, majd azokat hermetikusan lezárja.
Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeknek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is)
Tartozékok:
Specifikáció: