KitchenAid Artisan Power Plus Turmixgép Almapiros

KitchenAid Artisan Power Plus Turmixgép Almapiros

299 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

KitchenAid Artisan Power Plus Turmixgép Almapiros

Páratlan turmixolás
A főzés olyan, mint az élet: lényege a megfelelő hozzávalók összeturmixolása. Csak Ön tudja, hogy melyek a megfelelő összetevők. Mi pedig azt tudjuk, hogy ezek miként turmixolhatók össze a legjobban. Gondoskodunk arról, hogy a száraztól a fagyasztott gyümölcsig, a magvaktól a zöldségekig minden tökéletesen össze legyen turmixolva. A gyors, ám egészséges főzéshez. A kompromisszumok nélküli élethez.

Mosogatógépben mosható,
2,6 literes BPA-mentes kancsó levehető fogantyúval és szellőző fedél levehető mérőkupakkal
Turmixolás közben könnyen elvégezhető a hozzávalók bemérése és hozzáadása: a levehető mérőkupak optimalizálja a turmixgép teljesítményét

Erős motor 3,5 LE max. teljesítménnyel
Ezzel a mindent könnyen és gyorsan feldolgozó power turmixgéppel gyümölcs- és zöldségturmixok, selymes és sima levesek, dzsúszok, mogyoróvajak, öntetek és egyebek állíthatók elő.

11 sebességfokozatú körkapcsolók és öntisztító ciklus: a tökéletes eredményekért
A receptek miatti egyedi igények kielégítése érdekében a power turmixgépnek az alacsonytól a magas sebességekig fokozatmentes sebességszabályozása van.

Simább végeredmény, gyorsabban
Ez a rendkívül erős turmixgép az összes egészséges receptet könnyen és gyorsan képes kezelni; magvakból, zöldségekből, szárított és fagyasztott gyümölcsökből készít selymes állagú turmixokat, dzsúszokat, vajakat és leveseket. Exkluzív hőszabályzó kancsójának köszönhetően a levesek turmixolása és melegítése csak öt percet vesz igénybe. A gyors, ám egészséges étkezéshez.


KitchenAid Artisan Power Plus Turmixgép Almapiros