Bradley Original Extra Large Smoker

Bradley Original Extra Large Smoker

199 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Bradley Original Extra Large Smoker

Bradley Original Extra Large Smoker

A Bradley Original XL füstölőszekrény 6 polcnyi kapacitással (108L) és automata füstölő fapogácsa adagolóval rendelkezik. Ez teszi lehetővé, hogy akár 9 órányi füstölésre is nyugodtan magára hagyható legyen.

A 6 polcos készülék automatat fapogácsa adagolója 20 percenként továbbit egy újabb adagot az égőre, így biztosítva a folyamatos üzemet és a tökéletes füst képződést.

 A füstgeneátor az automatikusan adagolt füstpogácsákkal precíz hőmérsékletszabálypzást tesz lehetővé. A rácsok formája, kialakítása és rendezhetősége egyszerűvé teszi a különböző méretű füstölni való alapanyagok behelyezését és elrendezést a Bradley Original XL füstölőszekrényben.

A szigetelt rozsdamentes acélból készült belső tér kiválóan tartja füstöt és a hőmérsékletet és nem utolsósorban negyban megkönnyíti a füstölés utáni tisztítást is.

A Bradley füstölő 20 percenként éget el egy füstpogácsát, amely tiszta füstöt és a fafajtára jellemző füstaromákat eredményez. Miután egy füstpogácsa elégett, azt a következő pogácsa óvatosan kitolja az égető elemről, hogy a gyűjtőedénybe hullva teljesen elaludjon. A füstképződés mindaddig folyamatos, amíg a füstpogácsa adagoló csőben van utánpótlás.

A készülék hideg és meleg füstölésre egyaránt használható.

Bradley Original Extra Large Smoker

Méretek: (H) x 99(Sz) x 43 (M) 37 cm | Súly: 30 kg
Kültér - festékszórt acél
Beltér - alumínium
Füstölési felület (belső): 26 cm x 33 cm x 6 darab
Belső melegítő: 500 Watt
Teljesítmény: 220 - 240 V | 50 Hz - 2,5 amper
Hőmérséklet (max.): Digitálisan állítható 160 °C-ig
Hőmérséklet (min.): a környezeti hőmérséklet függően (cca.környezeti hőmérséklet +10° C, ami hidegfüst adapter használatával még tovább csökkenthető)
Belső hőmérő
Polcok: 6db
Garancia: 1 év

Bradley Original Extra Large Smoker