Sous Vide Supreme & VAC STAR easy Pro vákuumozó 338 970 Ft helyett

Sous Vide Supreme & VAC STAR easy Pro vákuumozó 338 970 Ft helyett

299 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Sous Vide Supreme 10L + VAC STAR vákuumgép együtt 338 970 Ft helyett

A 10 literes SousVide Supreme és az EASY PRO vákuumozó gép együtt. Két tökéletes készülék a tökéletes eredmény érdekében. Készítse el nap nap után a legjobb éttermi minőségű ételeket a saját konyhájában egy gombnyomással.

 A csomag tartalma:

 • Sous Vide Supreme 10 L Inox sous vide készülék
 • VAC STAR Vákuumcsomagoló készülék
 • 1 csomag(2tekercs) 30*600 cm-es vákuumfólia

  Nézze meg teljes  vákuumtekercs és tasak kínálatunkat is!

 Válassza a piacvezető sous vide gyártó minőségi alapanyagokból és technológiával gyártott készülékét!

A Sous Vide Supreme a háztartások számára fejlesztett sous vide készülékek etalonja. A medencéjében lévő vizet tized fok pontossággal tartja a kívánt hőfokon a beépített precíziós termosztát segítségével. A SousVide Supreme a legjobb minőségű és a teljes medence aljat beborító fűtőszálakkal szerelt a tökéletes és egyenletes hő turbulencia előidézésének érdekében. Ebben a medencében zajlik a vákuumcsomagolt élelmiszer hőkezelése, ami maga a sous vide-álás. Az alacsony, de egyenletes hőmérsékleten tartott vízfürdőben az alapanyagtól függően 1 órától akár 48-72 óráig is hő kezelhetjük ételeinket a túlfőzés veszélye nélkül. Válassza a minőséget! Válassza a SousVide Supreme-t

Csak egy érintés és saját konyhájában élvezheti akár mindennap a legjobb éttermi fogásokat. A komoly éttermek világában már több mint 10 éve hódít a vákuumtasakos főzés, francia nevén sous vide (ejtsd: szuvid). Ha egy étteremben megdöbbentően ízes, szaftos, omlós fogással találkozik, biztos lehet benne, hogy a séf „titkos trükkjét” sous vide-nak hívják. A sztárséfek drága berendezései után, a SousVide Supreme DEMI a háztartások elsőszámú sous vide készüléke. Főzzön otthon úgy, mint eddig soha! Söpörje be családja, barátai elismerését minden egyes alkalommal!

A Sous Vide Supreme készülékek nem keringtetik a medencéjükban lévő vízet hiszen nincs rá szükség. A minőségi fűtőpanelnek köszönhetően létrejön a lassú gravitációs vízkeringés.

A versenytársak olcsóbb modelljeiben, melyek többsége egyszerű rizsfőzőböl került kialakításra. Az egyszerű és gyenge minűségű fűtőszál miatt van szükség keringetésre azért, hogy megpróbálják a hőt a sous vide követelményeknek megfelelően elosztani. A keringtetővel ellátott készülékek eggyel több hibaforrással rendelkeznek, hiszen a kis szivattyú pár hónap használat alatt elvízkövesedhet, illetve markánsan magasabb energia költség mellett üzemeltethető.Sous Vide Supreme & VAC STAR easy Pro vákuumozó 338 970 Ft helyett

 • Főzési kapacitás:  maximum 20 x 115g -os adag. Egyszerűbben mondva 12-14 db fél csirke/ kacsamell vagy ezeknek megfelelő mennyiség fér egyszerre a medencéjébe.
 • Medence űrtartalom: 10 liter
 • Rozsdamentes acél ház és tető
 • Belső tér: rozsdamentes acél
 • Elektronikus vezérlés nyomógombokkal
 • Digitális kijelző
 • Programvégi hangjelzés
 • Programozható időmérő akár 72 óra

 Tartozékok:

 • Kihúzható csatlakozó kábel
 • Perforált alsó rács a hőturbulencia előidézéséhez
 • Használati útmutató magyar nyelven
 • Rozsdamentes acél univerzális keret, amely 3 pozícióban is használható a vákuum zacskók elválasztásához és biztosítja a zacskók teljes terjedelmű merülését.
 • Hőszigetelő tetőtakaró lap
 • Méret: 36 cm x29 cm x 29 cm

 A Sous Vide Supreme 6 pontban

 • Állandó gourmet minőség: a Sous Vide-dal mindig tökéletes, gourmet minőségű fogásokat készíthet. Minden ételből a legjobbat hozhatja ki.
 •  Természetesség: A főzés során nincs sütési veszteség, megmaradnak a tápanyagok, az ízek intezívvé válnak. Az ételek megőrzik természetességüket.
 •  Eltarthatóság: A vákuum tasakos főzéssel és tárolással szinte teljes mértékben elkerülhető az ételek oxidációja. A sous vide készített ételeknek többszörösére nő az eltarthatósága.
 •  Egyszerű használat: A Sous Vide Supreme egyszerűen, egy gombnyomással működik, nem ad ki hangot és gőzt és nincs "konyha szag"
 •  Professzionalitás: A Sous Vide Supreme professzionális designnal rendelkező, energiatakarékos berendezés. Profizmusról árulkodik a konyhapulton.
 •  Kényelem: A Sous Vide főzés folyamata nem igényel állandó felügyeletet, vagyis azt az időt, amelyet a tűzhely mellett állva kellene eltölteni, másra is használhatja.

 

 

Easy Pro

A VAC STAR Easy Pro egy olyan háztartási külsős vákuumozó készülék, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti. A csúcs minőségű rozsdamentes acél készülékházban dupla pumpával éri el a külsős gépeknél maximumnak számító 96%-os vákuum értéket. Különösen széles, 5mm-es hegesztési sávval biztosítja a tasakok tökéletes és biztonságos zárását.

Sous Vide Supreme & VAC STAR easy Pro vákuumozó 338 970 Ft helyett

 

Sous Vide Supreme & VAC STAR easy Pro vákuumozó 338 970 Ft helyettA svájci székhelyű VAC-STAR kiemelkedő minőségű vákuum készülékek és sous vide berendezések  gyártója. A cég már több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a vákuumkészülékek gyártása terén. A felhasznált anyagok és a precíz kivitelezés garantálja a legmagasabb szintű megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

 

Sous Vide Supreme & VAC STAR easy Pro vákuumozó 338 970 Ft helyettA háztartási külsős vákuumkészülékek kategóriájában az Easy Pro a figyelemre méltó 96 %-os ( -0,96 bar) vákuumteljesítményével az egyik legjobb. Ettől magasabb értéket csak a jelentősen drágább kamrás vákuumgépek képesek elérni

 

 Sous Vide Supreme & VAC STAR easy Pro vákuumozó 338 970 Ft helyett Egyszerű és könnyű használatával az Easy Pro az Ön kedvence lesz. Csak hajtsa le a vákuumfedelet és röviden tartsa lenyomva. A többit a készülék automatikusan elvégzi. A keletkező vákuum lehúzza a fedelet, a ciklus végén pedig lehegeszti a tasakot és felengedi a fedelet. Kész is.

 

    Sous Vide Supreme & VAC STAR easy Pro vákuumozó 338 970 Ft helyett Az Easy Pro 5 mm-es extra szélességű tasaklezáró hegesztéssel garantálja a tasakok tartós és biztonságos lezárását. A széles hegesztés miatt az esetlegesen odakerülő nedvesség sem okozhat problémát.

 

 Sous Vide Supreme & VAC STAR easy Pro vákuumozó 338 970 Ft helyettA rozsdamentes acél készülékház erős, strapabíró így hosszú élettartammal számolhatunk valamint higiéniai szempontból a könnyű tisztán tarthatóság szintén mellette szól.

 

 Sous Vide Supreme & VAC STAR easy Pro vákuumozó 338 970 Ft helyettAz Easy Pro vákuumcsomagoló készülék egy kifinomult pulzáló funkcióval is fel van szerelve, amelynek köszönhetően szabályozhatjuk a vákuum erősségét. E funkció használatával a puhább állagú vagy nyomásra érzékenyebb ételeink élelmiszereink sem fognak összenyomorodni a vákumzacskóban, valamint a nedvesebb dolgok vákuumozásához is remek segítség. 

  

 • A Seal gomb megnyomása megszakítja a vákuumciklust és azonnal indítja a tasaklezáró hegesztést
 • A hegesztési és vákuumidő külön állítható
 • Extra hosszú, 36 cm-es hegesztő szál
 • Karbantartás mentes konstrukció
 • A tömítések cseréje időnként a használat és idő függvényében szükségessé válhat. Ez egyszerűen cserélhető, nincs szükség szakember segítségére.

 

 

Műszaki Adatok

Külső méretei:                415 x 253 x 127 mm
Hegesztő rúd hossza: 36 cm
Súlya: 3 kg
Feszültség:                    230 V
Teljesítmény:                300 W

https://www.facebook.com/SousVideSupremeHU/photos/a.219843598068917/2615194355200484/?type=3&theater