Nyitóoldal Sous Vide - Molekuláris Gasztronómia Anti-Griddle® Gyors fagyasztó
Az Anti-Griddle lapos, ultrahideg munkafelülete (-29 °C) három alapvető elkészítési technikát tesz lehetővé:
Az Anti-Griddle segítségével szabadon alkothat különböző formákat például betűket vagy neveket is készíthet úgy hogy az alapanyagot, például olvasztott csokoládét használ a kívánt forma megrajzolásához a felületen.
Képzelje el, milyen lehetőségeket teremthet a konyhában az Anti Griddle fagyasztó asztal használatával!
Az Anti-Griddle® tulajdonképpen egy hagyományos főzőlap egy elképesztő csavarral:
Melegítés helyett a készülékkel gyorsan lefagyasztja a szószokat, püréket, vinaigrette-t, krémeket, habokat, gyümölcsöket vagy bármilyen étel!
Egy Grant Achatz nevű séf ihlette a chicagói Alinea étteremben ezt az egyedülálló innovációt, mely új dimenziót nyit az Ön kreativitása számára.
TIPP: Műanyag film (folpack) használatával az Anti Griddle felületén az elkészített formát vagy mintát könnyedén leemelheti és áthelyezheti fagyasztószekrénybe a későbbi felhasználásig.
• Gyorsan lefagyasztja az élelmiszereket szilárd vagy félig fagyott állapotra
• Elkészíthet egyedi formákat vagy bonyolult mintákat is
• A -34,4ºC-os „rács” hőmérséklet biztosítja az azonnali működést.
• Nagy szilárdságú rozsdamentes acél, könnyen tisztítható felület
TELJESÍTMÉNY
Tápegység 240 volt
Üzemi hőmérséklet 34,4°C
SÚLYOK ÉS MÉRETEK
Teljes méretek (H x Sz x Ma) 40,3 x 46,7 x 26,7 cm
Felületi méretek (H x SZ) 36,8 x 23,8 cm
Szállítási súly (H x Sz x Ma) 34,5 kg
Szállítási méretek 58,4 x 55,9 x 53,3 cm
Látvány konyhákban vagy rendezvényeken mindig sok érdeklődő figyeli a fagyasztott ételek vagy desszertek készítését. Igazán látványos például a fagylalt tekercsek esetében.