Nyitóoldal Szeletelők - GRAEF Szeletelők GRAEF Master M 90 szeletelő

GRAEF Master M 90 szeletelő

GRAEF Master M 90 szeletelő

169 990 Ft

kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

GRAEF Master M 90 szeletelő

A Master M90 fém szeletelő egy olyan készülék, amelyet elsősorban a kifinomult konyhák számára ajánlunk. Ez a szeletelő rendkívül erős, ugyanakkor szinte hangtalan motorral rendelkezik, így ideális választás, ha csendes munkavégzést kívánsz a konyhádban.

Ez a dönthető szeletelőgép nemcsak kiváló megjelenésű, hanem rendkívül funkcionalitást, könnyű kezelhetőséget és tisztíthatóságot kínál. A biztonság szempontjából is kiemelkedő teljesítményt nyújt, így minden fontos szempontot figyelembe vesz a konyhai munka során. A Master M90 fém szeletelő egy olyan eszköz, amely szépít és könnyíti meg az ételek elkészítését a konyhádban, és minden igényt kielégítő teljesítményt nyújt. Erős motorral szerelt dönthető, konyhai profi szeletelő gép acélból. Energiatakarékos és halk indukciós motorral szerelve professzionális működést biztosít.

GRAEF Master M 90 szeletelő
Fokozatmentesen állítható szeletvastagság 0-20 mm között.
30 fokban dönthető sokoldalú szeletelőgép, egymásra ejtve összegyűjti az árut a hozzá tartozó fém tálcán. 
Sima élű 170 mm-es körkés. Anyaga: edzett tömör acél 
Nagy teljesítményű, mégis halk motor.
Kapcsoló a hordozókocsin a gyors műveletekért és a folyamatos működésmódért.
A sima tömör acél penge homorú élezéssel ideális a hajszálvékony szeleteléshez.
Tökéletes a szárított sonkához (serrano, pármai stb.).
Gyerekzár 
GRAEF Master M 90 szeletelő
Kétféle működési mód :  manuális és folyamatos 

Manuális: a manuális működésmódhoz is elegendő csupán az egyik kezét használnia. A szeletelés során egyébként is fogja a hordozókocsit és tolja a szeleteléshez. Ott, a hordozókocsi hátulján helyezkedik el egy hosszú gomb, melyet könnyedén el tud érni hüvelykujjával, bárhová is teszi azt. 

Folyamatos: a hordozókocsi oldalán található kis kapcsoló elforgatásával lehet aktivizálni a folyamatos működésmódot, tehát nem szükséges folyamatosan ott tartani a kezét a használat alatt. Ezzel a módszer a nagy mennyiségek szeletelése esetén lehet kedvező. 

Méret:  405 × 295 × 270 mm
Teljesítmény: 170W
Súly:    8.66 kg

Termék tartalmazza: Szeletelőgép, üvegtalp, árutámasztó, acél tálca, késélező, 1 db kés

Tisztítás
A szeletelőgépek körkését általában, főként higiéniai szempontok miatt érdemes minden használat után tisztítani. A Master 90-es szeletelő rozsdamentes acél körkése könnyedén eltávolítható.

GRAEF Master M 90 szeletelő

Ismeretlen objektum

Graef konyhai kisgépek, kávédarálók, szeletelők, tejhabosítók.

A GRAEF családi vállalkozást Hermann Graef alapította 1921-ben Németországban. Kezdetben függönyrudakat, fajátékokat, rajztábla rajzszögeket tervezett és gyártott, 1930-tól GRAEF GmbH belekezdett a szeletelőgép-gyártásba, mely addig Németországban még ismeretlen volt. 1968-ban mutatta be az első elektromos szeletelőgépét, a GRAEF EH 17 T Classic szeletelőt.

Azóta tovább bővült a termékpaletta például kiváló minőségű kávégépekkel és kiegészítőkkel.