GRAEF Concept 25 S Szeletelőgép

GRAEF Concept 25 S Szeletelőgép

786 990 Ft

Kosárba
Rendelésre, szállítási idő 6-8 nap

Concept Line szeletelőgép 25S (gravitációs)

Új professzionális szeletelőink lenyűgözően sokoldalúak

Maximális szeletelési teljesítmény talpalatnyi helyen.

GRAEF Concept 25 S Szeletelőgép

Egy igazi csemege, egy jó erőben lévő és kiemelkedő újdonság, amely egy fejjel kimagaslik abból a magas szintű mezőnyből is, mely körbeveszi. Az új Concept Line szeletelő egy olyan univerzális szeletelőgép, amely a legváltozatosabb igényeket is maximálisan és egy picivel talán még felette elégíti ki. Lehet szó szinte bármilyen egyedi és kreatív vágási feladatról, vagy akár masszív mennyiségekről a Concept megoldja. Sokoldalú és mégis egyszerű. Talán pont ebben rejlik nagyszerűsége. Egy azonban biztos. Önnek csak a megfelelő Concept gépet kell kiválasztania, s onnantól a penge csak suhan, a szelet huppan, s ez ember nyála tényleg csurran. Jó étvágyat!

 

 Mindenre gondoltunk, ami a szeletelés során előfordulhat.

 Az L alakú kialakításnak köszönhetően szinte bármilyen konyhai kiegészítővel használhatja. Tehet a kihulló szeletek alá tálcát vagy elegáns kínáló deszkát is.  GN edény be is gyűjtheti a szeleteket ha nagy mennyiségről van szó, de egy mérlegre is szelhet ha meghatározott adagot kell vágnia.

A Concept gépek nagyon csendesen és erőteljesen végzik feladatukat a túlmelegedés veszélye nélkül a motor hatékony hűtési megoldásának köszönhetően. A motor egy fogaskerék és szíj  hibrid hajtáson keresztül adja át a nyomatékot a pengének így a legkeményebb vagy szárazabb termékek sem akasztják meg

Az Ön igényeinek tökéletes kiszolgálása érdekében a Concept sorozat több modellt is kínál. (Concept 25, 25L, 25S, 30, 30S). Függőleges vagy döntött penge mellett a kocsi hossza is befolyásolja a szeletelési teljesítményt és a szükséges helyigényt. Minél hosszabb a kocsi annál szélesebb lehet a szeletelendő termék és minél nagyobb a penge annál magasabb/vastagabb lehet a sonka, kenyér vagy éppen a szalámi.

 Tisztítás:

A pengetakaró burkolat egy egyszerű mozdulattal oldható és levehető. A készülékház és a penge közötti nagy távolság miatt így a penge könnyen hozzáférhető mindkét oldalról a tökéletes tisztíthatóság és higiénia érdekében.

Helytakarékos és Rugalmas:

Az L alakú talp kialakítás teret ad hasznos kiegészítők használatához. Legyen az tálca, vágódeszka, GN edény, adagmérleg, elviteles papírdoboz, vagy bármi ilyesmi.

CLEVER TECHNOLOGY ®

  • A kocsi 90 ° -ban dönthető
  • Hatékony motorhűtési rendszer
  • Hibrid hajtás, karbantartás nélküli erőátvitel
  • Vízálló kapcsolók.

 

A Modell választék szeletelési paramétereit az alábbi mátrix szemlélteti:

GRAEF Concept 25 S Szeletelőgép