Nyitóoldal Liofilizálás, fagyasztva szárítás - Harvest Right Liofilizálók Harvest Right vákuumolajszűrő betét (3 db)

Harvest Right vákuumolajszűrő betét (3 db)

Harvest Right vákuumolajszűrő betét (3 db)

26 480 Ft

kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Harvest Right vákuumolajszűrő betét (3 db)

A Harvest Right vákuumolajszűrő hasznos kiegészítője az olajpumpás Harvest Right liofilizálónak, használatával a szivattyú élettartama szignifikánsan meghosszabbítható, az olaj tisztítása gyors és egyszerű. Mindez  köszönhető annak, hogy a fagyasztva szárítás során az olajba jutó növényi rostokat, illetve az egyéb szennyeződéseket maradéktalanul távolítja el. Egyaránt alkalmas a standard és premier pumpák olajának tisztításához. A szűrőrendszer működése hasonló a Brita vízszűrőhöz, de ez kifejezetten olaj szűréséhez lett kialakítva.

Harvest Right vákuumolajszűrő betét (3 db)

Üzembe helyezés:
Távolítsa el a patron csomagolását, helyezze a patron tartóba, majd egy határozott mozdulattal nyomja a helyére. A fedélen lévő tárcsa segítségével emlékeztetőként beállíthatja az utolsó olajszűrés időponját.

Olajszűrési útmutató:

  1. Nyissa ki az olajtartály leeresztő szelepét, engedje le az olajat a szűrőbe. Emelje meg kissé a vákuumszivattyú hátulját, hogy az összes olaj kifolyjon.
  2. Várja meg, amíg az olaj átszűrődik a rendszeren.
  3. Minden tétel során kis mennyiségű víz halmozódik fel az olajban. Amikor az olaj átszűrődik, a víz és az olaj különválik.
  4. Távolítsa el a vizet az olajból úgy, hogy leönti az olajat és kiönti a vizet. Ne öntse vissza a vizet a vákuumszivattyúba, mert ez károsítja a szivattyút.
  5. Öntse a szűrt (vagy új) olajat a vákuumszivattyúba.