KitchenAid 4,8 Literes ARTISAN Robotgép 5KSM175PS medálezüst

KitchenAid 4,8 Literes ARTISAN Robotgép 5KSM175PS medálezüst

294 990 Ft 284 800 Ft

Kopsárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

KitchenAid Artisan robotgép, medálezüst

KitchenAid 4,8 Literes ARTISAN Robotgép 5KSM175PS medálezüst2019-ben már 100 éve, hogy a KitchenAid egyike a legnépszerűbb és legismertebb márkaneveknek a konyhai készülékek világában. Az álló robotgép időtlen retro formájával, masszív kialakításával és kompromisszum nélküli minőségével minden konyha ékköve és megbízható segítőtársa. Profi séfek és lelkes hobby szakácsok számára egyaránt elképzelhetetlen a konyha nélküle. Az 1919-ben indult KitchenAid, a mai napig a kulináris világ egyik vezető márkája a kiváló tervezésének és a vonzó formák intelligens kombinációjának köszönhetően.
A KitchenAid széles tartozék kínálatával, nincs az a konyhai művelet, melyre ne lenne alkalmas. Egyszerűen csatlakoztassa a megfelelő kiegészítőt a készülék erő átviteli tengelyére és már használhatja is. A készülékek szíválasztéka is lenyűgöző, hiszen több mint 20 különböző színből választhat.

Készítse el a kedvenc süteményeit, a kenyértésztát és a könnyű, de nehezen készíthető légies összetevőket, mint például a tojásfehérjét. A KitchenAid Artisan robotgéphez pillanatok alatt csatlakoztathatja a több mint 10 kiegészítő egyikét, hogy az éppen szükséges feladatot könnyítse meg vele.

Az készülék váza súlyos fémöntvényből készült, ami teljes stabilitást ad a legmagasabb fordulatszám mellett is. Csak helyezze a hozzávalókat a 4,8Literes keverőedénybe és a többit bízza a KitchenAid robotgépre!

KitchenAid Artisan Robotgép Adatok:
Teljesítmény: 300 watt
Direktmeghajtású motor
Fémöntvény szerkezeti elemek
Bolygóműves keverési rendszer
4,8 és 3,0 Literes Rozsdamentes keverőedények
Halk működés, és nagyon hosszú élettartam jellemzi
Különféle KitchenAid adapterekkel bővíthető
Mérete:36 x 24 x 37 cm (Ma x Szé x Mé)
Tömege: 10,4 Kg
Garancia idő: 60 hónap

Alaptartozékok:
2db keverőtál (4,8L + 3L) Fémöntvény és zománcozott krémkeverő + szilikonbetétes krémkeverő + dagasztókar + akril műanyag beöntő/fröccsenésgátló karima
KitchenAid 4,8 Literes ARTISAN Robotgép 5KSM175PS medálezüst
Egyszerre feldolgozható mennyiségek: Fehér liszt 1 Kg, Tojás 12 db, Tört burgonya 3,2 Kg

 

Opcionálisan rendelhető kiegészítők:

KitchenAid 4,8 Literes ARTISAN Robotgép 5KSM175PS medálezüst

 

Nézze meg néhány videónkat a KitchenAid készülék használahatóságáról és a vásárolható kiegészítők sokszínűségéről!