Nyitóoldal Liofilizálás, fagyasztva szárítás - Harvest Right Liofilizálók Harvest Right Liofilizáló M olajpumpás vákuumszivattyúval

Harvest Right Liofilizáló M olajpumpás vákuumszivattyúval

Harvest Right Liofilizáló M olajpumpás vákuumszivattyúval

2 207 800 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Harvest Right M liofilizáló, fagyasztva szárító készülék

Harvest Right Liofilizáló M olajpumpás vákuumszivattyúval Fagyasztva szárítással vagy liofilizálással úgy tartósíthatjuk alapanyagainkat és ételeinket, hogy azok megtartják tápértéküknek 97% -át. Más tartósítási eljárások, mint például az aszalás vagy befőzés során olyan magas hőmérsékleteket alkalmazunk, amelyek élelmiszereink tápanyag tartalmának jelentős részét elpusztítják.

A fagyasztva szárítás alkalmas gyümölcsök, zöldségek, húsok, halak, tej, tojás, és főtt ételeink tartósítására.

Fagyasztva szárítással a saját maga által készített ételek nem csak sokkal jobban néznek ki és sokkal ízletesebbek is mint a boltokban kapható tömegtermelésben készültek, de sokkal olcsóbbak is.

Tartósítson fagyasztva szárítással a szezonban és használja fel szezonon kívül, ahelyett hogy a külföldi vagy melegházi alacsony vitamin és tápértékű zöldségeket és gyümölcsöket vásárolná.
Harvest Right Liofilizáló M olajpumpás vákuumszivattyúval

Harvest Right "M" liofilizáló, fagyasztva szárító készülék jellemzők:

Éves kapacitása kb 600 kg (3,0-4,5 Kg/ tétel víztartalomtól függően)
Méretei: 45,7x72,4x54 cm
Tálcák: 4db 19,05x1,9x45,7cm
súlya 50,8 kg
Külső olajpumpás vákuumszivattyú (15,8 kg)
Karbantartás: évente olajcsere (egyszerűen elvégezhető)
Garancia:2 év

Harvest Right Liofilizáló M olajpumpás vákuumszivattyúvalA csomag tartalma:

•    fagyasztva szárító készülék "M"
•    vákuumszivattyú
•    rozsdamentes acél tálcák (4 db)
•    használati útmutató
•    Mylar tároló (50 db)
•    oxigén abszorber (50db)
•    fóliahegesztő

A tartósítás legjobb módja
Fagyasztva szárítás a legjobb megoldás az összes élelmiszer, gyógynövény tartósítására, mivel a fagyasztva szárítással megtartjuk az eredeti ízeket és tápanyagokat.

Sokoldalúság
Készítsen vagy akár gyártson minőségi ételeket, beleértve a gyógynövényeket, az egészséges ételeket, az ízletes gyümölcs és zöldség  snack-et vagy akár a háziállatok eledelét és még sok minden mást.

Megéri
Függetlenül attól, hogy napi 150 kg ételt vagy csak 3 kg-ot készít fagyasztva szárítással, a Harvest Right fagyasztva szárító készülék több módon is megtérülő befektetés.

Előny
Kistermelő vagy gazdálkodik? Értékesítse termékeit fagyasztva szárítva! Biztos hogy sokáig eltartható lesz és magasabb nyereséggel értékesíthető, mint a friss.

Magasabb minőség
A Harvest Right fagyasztva szárító géppel a termék minősége magasan jobb, mint más kereskedelmi szárítóban szárított termék minősége.

Konyhakert
A fagyasztva szárítással lehetővé teszi az otthon termelt gyümölcsök és zöldségek friss és hosszú évekig történő megőrzését. Az otthoni fagyasztva szárítás a legjobb módja a konyhakerti termés megőrzésének. Valójában a kertész legjobb barátja.

Vészhelyzetre való felkészülés
A fagyasztva szárított élelmiszerek kiválóan alkalmasak vészhelyzeti vagy sürgősségi élelmiszerkészletekbe vagy bármilyen túlélési csomagokba. Az otthoni fagyasztva szárítóval bármilyen vészhelyzetre fel lehet készülni.

Ki a szabadba
A Harvest Right segítségével fagyasztva száríthatja otthon készételeit, amelyeket felhasználhat a következő kiránduláshoz, hátizsákos kalandhoz, vadászathoz vagy táborozáshoz. Könnyű és jobb ízű, mint bármi más, ami belefér a hátizsákba.

Egészséges életmód
Fagyasztva szárított élelmiszerek vásárlása sok pénzbe kerül. Az ilyen étel tele van sóval és más tartósítószerekkel, és a korlátozott választék azt jelenti, hogy olyan ételeket vásárolhat csak, amelyek nem feltétlenül a kedvencei. Az otthoni ételek és ízek fagyasztva szárítása nagyszerű módja annak, hogy megtakarítson, és jó ételekkel töltse fel a kamrát.

Állateledel
Még kutyája, macskája is jól jár a fagyasztva szárítóval. Könnyen táplálhatja háziállatát az egészséges, tartósítószer-mentes és még ki tudja mitől is mentes, házi készítésű ételekkel sokkal olcsóbban mintha a boltokban vásárolná.

 Az árak a telephelyünkön történő átvétel csomagolási és szállítási díját tartalmazzák.
Megrendelőhöz kiszállítás és beüzemelés az alábbi díjazás szerint lehetséges:
Utazás km-díj 150,- HUF+ÁFA/km
Utazás óradíj 4.500,- HUF+ÁFA/óra
Helyszíni munka 15.000,- HUF+ÁFA/óra