Otto Wilde Steak Grillező (900 °C)

Otto Wilde Steak Grillező (900 °C)

399 990 Ft 349 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Steak Reaktor

Miért előnyős a steak sütéséhez ez a nagyon durva 900 °C fok? A készülék kb 5-6 perc alatt éri el az üzemi hőmérsékletet. A behelyezett steak sugárzó hővel érintkező felületén szinte azonnal megindul a Maillard reakció, vagyis a fehérjék karamellizálódása. A rostok összezárnak és nem engedik a hússzeletből a nedvesség távozását. Miközben a steak felülete gyönyörűre pirul, addig a hús belseje is szépen melegszik át és éri el a kívánt steak állagot. Az eredmény egy szaftos omlós steak szépre pirult kéreg alatt. A zöldbors mártás nagyon passzol hozzá.

Az O.F.B. (Over-fired Broiler) nagyon magas, felülről lefelé sugárzott hőt jelent. A készüléknek két db gázüzemű infra sugárzója a tetejében van elhelyezve. A két sugárzó biztosítja a hő tökéletes eloszlást a hús felületén. A hagyományos alulról grillezéssel szemben ez az innovatív megoldás sokkal magasabb hőmérsékleten a lecsepegő zsírok által okozott hő elosztási zavartól mentesen néhány perc alatt készíti el a tökéletes húsokat, steak-eket. A két gázegység külön-külön is  állítható, így az O.F.B. hihetetlenül sokoldalú grill: A steak mellett az O.F.B. szintén tökéletes a zöldségek, halak és pizza grillezésére.
O.F.B. kültéri használatra tervezett. Akár egy kerti asztalon is elhelyezhető, mivel a kihúzható hő pajzsnak köszönhetően az asztallap védett a hőtől. Üzemeltetése normál PB palackról történik.
A kiváló terméktervezésért az Otto Wilde O.F.B. elnyerte a Német Formatervezési Díjat 2018-ban.

Otto Wilde Steak Grillező (900 °C)

Otto Wilde Steak Grillező (900 °C)