
Szerző: sousvidehungary.hu
Olvasd elSzerző: sousvidehungary.hu
Olvasd elSzerző: sousvidehungary.hu
Olvasd elSzerző: sousvidehungary.hu
Olvasd elSzerző: sousvidehungary.hu
Olvasd elSzerző: sousvidehungary.hu
Olvasd elSzerző: sousvidehungary.hu
Olvasd elSzerző: sousvidehungary.hu
Olvasd elAhogy a perbáli Walter vendéglőben készítik Ruprecht László kreatív séf receptje szerint.
Olvasd elA libamáj készítésben a nagymamák voltak a legjobbak. De itt az idő, hogy versenyre kelljünk velük.
Olvasd elInterneten olvasgatva találtunk egy érdekes eljárást a Sous vide-ált csirkemell barbecue szószos grillezésével kapcsolatban, amely annyira megragadta a fantáziánkat, hogy a hétvégén baráti társaságnak el is készítettük.
Olvasd elKalifornia után a kacsamell fél legjobban a szárazságtól. Készítsd el tökéletesen!
Olvasd elMagos Zoltán séf ( akit szuvid királynak is hívnak a háta mögött ) így készíti a marhanyakat vákuum alatt.
Olvasd elA szűzpecsenye az egyik legkedveltebb része a sertésnek.
Olvasd el