Nyitóoldal Konyhai kisgépek - Sage Kávé és Teafőzők Sage Dual Boiler™ profi kávéfőző Inox BES920BSS

Sage Dual Boiler™ profi  kávéfőző Inox BES920BSS

Sage Dual Boiler™ profi kávéfőző Inox BES920BSS

436 890 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Sage Dual Boiler™ profi kávéfőző Inox BES920BSS

A Sage márkához híven a tökéletes eszpresszó élémányét hozza otthonába a dupla boileres kávéfőző. A tökéletesen beállított víznyomás és vízhőmérséklet a lelke a finom eszpresszónak. A tripla fűtésrendszere áll egy akár +/- 1 °C hőmérséklet stabilitást biztosító speciális kazánból és egy gőzképzésért felelős kazából, mely azonnal rendelkezére áll. Így egyszerre készíthet eszpresszót megfelelő hőmérsékleten és gőzölhet tejet. Az optimális hőmérséklet stabil biztosításához a kávéaroma kinyerésének végéig a szabványos 58mm fej aktív hőmérsékletvezérléssel dolgozik. 
Gyorsan és problémamentesen állíthatjuk be a kávé hőmérsékletét, az előfőzés közben alkalmazott nyomást, illetve az aroma kinyerésének idejét. Gyors felmelegítés, első és hátsó víztartály feltöltés, programozható kávéadagolás és óra beállítás, automatikus indítás, helyi vízkőmentesítés, RazorTM adagoló eszköz, hogy csak néhányat említsünk különleges funkciói közül.

Áramellátás: 220 – 240 V ~ 50/60 Hz

Teljesítmény: 2200 W

Nemesacél és fém-ötvözet kivitel

Méretek (ma × szé × mé): 37.1 x 37.3 x 37.3 (cm)

Tartozékai:

  • 58mm nemesacél szűrő
  • 58mm tamper – kivehető és a készülékben tárolható
  • Fiók a tartozékok tárolására
  • Nemesacél tejhabosító edény
  • Szimpla fenekű szűrő 1, illetve 2 csészéhez
  • Dupla fenekű szűrő 1, illetve 2 csészéhez
  • Imbuszkulcs
  • Tisztítóeszközök
  • RazorTM precíziós adagoló
  • Kivehető 2,5 literes víztartály, szűrőrendszerrel felszerelve

Sage Dual Boiler™ profi eszpresszó kávéfőző

A Sage hagymányát adja tovább a rövid előgőzölés funkció, alacsony nyomással – a nyomás fokozatos emelésével, mely a kávéaroma tökéletes kinyerését biztosítja.

Sage Dual Boiler™ profi eszpresszó kávéfőző

A túlnyomás ellen védő szelep szabályozza a maximális nyomást az aroma kinyerési folyamat végéig. A kávéörlemény nem ég rá a szűrőre, így megakadályozza a kávéjában keletkező keserű ízt.