Sous Vide Mobil Állomás SousVcart

Sous Vide Mobil Állomás SousVcart

499 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Sous Vide Mobil Állomás "SousVcart"

A sous vide ’All in One” kocsi ideális minden helyszűkével küzdő professzionális konyhához és vendéglátóhelyhez.
Sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy a sous vide és vákuumberendezéseinket nem tudjuk hol elhelyezni a konyhában anélkül, hogy értékes munkafelületeket áldoznánk fel.

A sokoldalú és gyönyörűen kialakított rozsdamentes acélból készült sous vide kocsi erre a problémára kínál egyszerű megoldást.

A Sous Vide kocsi egy komplett mobil rendszer a sous vide ételkészítéshez és az alapanyagok vákuumozásához lett kifejlesztve, két rekesszel és rengeteg tárolóval. A polcok egyenként állíthatók a kívánt magasságra, alkalmazkodva az elhelyezni kívánt gépek magasságához. Ezenkívül 3 dugalj csatlakozóval és 10 méteres felcsévélhető hosszabítóval is fel van szerelve a konyhán belüli maximális mobilitás érdekében.

Két külön eltávolítható rúgós fedőlappal vagy is munkapulttal van ellátva, hogy amíg a sous vide készül és vákuumgép is használaton kívül van gond nélkül alkalmas legyen bármilyen előkészítő munka végzésre. A helyükről eltávolított pultlapokat egyszerűen a kocsi hátfalára szerelt tárolóba kell helyezni.

A Sous vide kocsi magassága megegyezik a legtöbb professzionális konyhai pult magasságával, amely így további előkészítési helyet biztosít, ha a fedél le van zárva.

Elhelyezhető a kocsiban bármilyen Sous Vide készülék max 1/1 GN méretben és bármilyen vákuumcsomagoló melynek nem hosszabb a hegesztőrúdja , mint 30 cm.

Sous Vide Mobil Állomás SousVcart

 

Vesta Precision sousVcart and Chef Jason Wilson from Vesta Precision on Vimeo.

Guga with Vesta Precision's SousVcart from Vesta Precision on Vimeo.