Vissza a leckékhez

Milyen vákuumtasakok használhatók Sous Vide főzéshez?


Sous vide céljára csak speciális, többrétegű műanyag tasak használható, amelynek a belső rétege megfelel az élelmiszerhigiéniai előírásoknak, a külső rétege pedig ellenáll a víznek, gőznek és meghatározott értékig a hőmérsékletnek. A középső rétegek pedig a vákuum zacskó mechanikai szilárdságát biztosítják. Termékeink BPA-mentesek, és mentesek bármilyen más műanyagokban gyakran megtalálható káros anyagoktól. Az élelmiszer biztonság nagyon fontos a számunkra.

Minimum követelmények:

  • A belső, élelmiszerrel érintkező rétege Élemiszer biztos
  • Minimum 3 rétegű
  • 85-110 micron vastagságú
  • Legalább 2 órán át károsodás nélkül tűr 115-121 Celsius fokot.
  • Lágyítóktól és egyéb hő hatására kioldódó vegyszerektől mentes

 

Premium minőségű sousvide fóliák webshopja