VAC STAR Easy Pro vákuumozó 169 990 Ft helyett

VAC STAR Easy Pro vákuumozó 169 990 Ft helyett

139 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Easy Pro AKCIÓ! 169 990 Ft helyett

A VAC STAR Easy Pro egy olyan háztartási külsős vákuumozó készülék, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti. A csúcs minőségű rozsdamentes acél készülékházban dupla pumpával éri el a külsős gépeknél maximumnak számító 96%-os vákuum értéket. Különösen széles, 5mm-es hegesztési sávval biztosítja a tasakok tökéletes és biztonságos zárását.

VAC STAR Easy Pro vákuumozó 169 990 Ft helyett

 

VAC STAR Easy Pro vákuumozó 169 990 Ft helyettA svájci székhelyű VAC-STAR kiemelkedő minőségű vákuum készülékek és sous vide berendezések  gyártója. A cég már több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a vákuumkészülékek gyártása terén. A felhasznált anyagok és a precíz kivitelezés garantálja a legmagasabb szintű megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

 

VAC STAR Easy Pro vákuumozó 169 990 Ft helyettA háztartási külsős vákuumkészülékek kategóriájában az Easy Pro a figyelemre méltó 96 %-os ( -0,96 bar) vákuumteljesítményével az egyik legjobb. Ettől magasabb értéket csak a jelentősen drágább kamrás vákuumgépek képesek elérni

 

 VAC STAR Easy Pro vákuumozó 169 990 Ft helyett Egyszerű és könnyű használatával az Easy Pro az Ön kedvence lesz. Csak hajtsa le a vákuumfedelet és röviden tartsa lenyomva. A többit a készülék automatikusan elvégzi. A keletkező vákuum lehúzza a fedelet, a ciklus végén pedig lehegeszti a tasakot és felengedi a fedelet. Kész is.

 

    VAC STAR Easy Pro vákuumozó 169 990 Ft helyett Az Easy Pro 5 mm-es extra szélességű tasaklezáró hegesztéssel garantálja a tasakok tartós és biztonságos lezárását. A széles hegesztés miatt az esetlegesen odakerülő nedvesség sem okozhat problémát.

 

 VAC STAR Easy Pro vákuumozó 169 990 Ft helyettA rozsdamentes acél készülékház erős, strapabíró így hosszú élettartammal számolhatunk valamint higiéniai szempontból a könnyű tisztán tarthatóság szintén mellette szól.

 

 VAC STAR Easy Pro vákuumozó 169 990 Ft helyettAz Easy Pro vákuumcsomagoló készülék egy kifinomult pulzáló funkcióval is fel van szerelve, amelynek köszönhetően szabályozhatjuk a vákuum erősségét. E funkció használatával a puhább állagú vagy nyomásra érzékenyebb ételeink élelmiszereink sem fognak összenyomorodni a vákumzacskóban, valamint a nedvesebb dolgok vákuumozásához is remek segítség. 

  

  • A Seal gomb megnyomása megszakítja a vákuumciklust és azonnal indítja a tasaklezáró hegesztést
  • A hegesztési és vákuumidő külön állítható
  • Extra hosszú, 36 cm-es hegesztő szál
  • Karbantartás mentes konstrukció
  • A tömítések cseréje időnként a használat és idő függvényében szükségessé válhat. Ez egyszerűen cserélhető, nincs szükség szakember segítségére.

 

 

Műszaki Adatok

Külső méretei:                415 x 253 x 127 mm
Hegesztő rúd hossza: 36 cm
Súlya: 3 kg
Feszültség:                    230 V
Teljesítmény:                300 W