VAC STAR Sous Vide Chef II

VAC STAR Sous Vide Chef II

159 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

 VAC STAR SVC II

VAC STAR Sous Vide Chef IIA Sous Vide Chef II elődjének sikeres továbbfejlesztése. Nagy pontosságú és még erősebb készülék került ki a svájci mérnökök kezéből. Technikailag és minőségileg is még jobb lett, amely a legdurvább professzionális használatra is alkalmassá teszi. Azonban a  kiváló ár/teljesítmény értékével az otthoni felhasználók számára is vonzó választás.

  •     Hőmérsékleti stabilitása ± 0,05 ° C*
  •     Fűtés teljesítmény 1300W
  •     PID - vezérelt hőmérséklet ellenőrzés.
  •     Nagy kontrasztú LCD kijelző
  •     Keringető szivattyú 14L/perc
  •     Max. 40 liteig javasolt.
  •     Egyszerű, kezelés
  •     Optimalizált szellőzés
  •     Ház kiváló minőségű, tartós műanyagból
  •     Karbantartás mentes kialakítás

* Hőszigetelt medencében mérve

 

  VAC STAR Sous Vide Chef IIA svájci székhelyű VAC-STAR kiemelkedő minőségű vákuum készülékek és sous vide berendezések  gyártója. A cég már több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a vákuumkészülékek gyártása terén. A felhasznált anyagok és a precíz kivitelezés garantálja a legmagasabb szintű megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.


VAC STAR Sous Vide Chef IIA PID mikroprocesszor a nagy pontosságú hőmérséklet szabályozás kulcsa. Ennek köszönhető a folyamatos ± 0,05 ° C-os hőmérsékleti stabilitás. A sous vide ételkészítéshez elengedhetetlen a precízen kontrollált hőmérséklet. A hőfok ingadozásmentes tartásának fontossága például nagyon jól megfigyelhető egy darab lazac filé esetében. 49°C-on az eredmény tökéletes, mert a hal szép színes marad. Azonban ha a hőmérséklet csak rövid időre is 50°C fölé emelkedik, a lazac felületén megjelennek a kicsapódott fehérjék, rontva annak minőségét és esztétikai megjelenését.

VAC STAR Sous Vide Chef IIA nagy teljesítményű fűtőszálak 40 liter tartálytérfogatig teszik használhatóvá. Célszerű lehet egy külön erre a célra kialakított tartály beszerzése, de természetesen bármilyen a nagykonyhákon használatos edény is megteszi.

 

 VAC STAR Sous Vide Chef IIA Sous Vide Chef II kompakt kialakításának köszönhetően otthon van akár a legkisebb konyhában is. Használaton kívül elfér egy fiókban.


VAC STAR Sous Vide Chef IIA kezelő felület kialakítása egyszerű és világos. A hőmérséklet is idő értékek közvetlenül, néhány gombnyomással beállíthatóak. A kijelzőn megjelenő számok nagy méretűek és messziről is jól láthatóak.

 

 VAC STAR Sous Vide Chef IISzámos biztonsági kialakítás hivatott a készülék problémamentes működését biztosítani. Ilyen a beépített vízszint érzékelő, amely alacsony szint esetén hangjelzéssel is riaszt. Túlterhelés elleni védelemmel ellátott. Kezelő felülete cseppálló kivitelű. Vízbe merítése azért nem javasolt.

 

VAC STAR Sous Vide Chef II