VAC STAR Cuisson 9L Sous Vide kád

VAC STAR Cuisson 9L Sous Vide kád

366 990 Ft

Kosárba
Rendelésre, szállítási idő 6-8 nap

VAC STAR Cuisson Sous Vide 9L kád 

VAC STAR Cuisson 9L Sous Vide kád

 

Külső méretei:                339x275x291 mm
Medence belső:            297x237x150 mm
Kijelző:                         Extra nagy LED kijelző (21mm), 0.1°C fokonként állítható
Hőtartomány:                 25°C - 99.9°C
Hőtartás:                       ±0.1°C
Űrtartalom:                   9 liter
Feszültség:                    230V
Teljesítmény:                600W
100% Made in EU  

 

 VAC STAR Cuisson 9L Sous Vide kádA svájci székhelyű VAC-STAR kiemelkedő minőségű vákuum készülékek és sous vide berendezések  gyártója. A cég már több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a vákuumkészülékek gyártása terén. A felhasznált anyagok és a precíz kivitelezés garantálja a legmagasabb szintű megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

 

   VAC STAR Cuisson 9L Sous Vide kádA VAC_STAR Cuisson Sous Vide készülékek szivattyú mentesek, hiszen a kiemelkedő minőségű fűtőszál kialakítás miatt létrejön a medencében az egyszerű fizikai jelenség a gravitációs elven működő keringés. Ez a víz lassú, de folyamatos keringését jelenti, amikor a hideg és meleg víz folyamatos mozgásban van, így egyenlítve ki a medencében a hőmérsékletet és biztosítva 0,1°C fokos hő tartás képességét a kád minden pontján.

  VAC STAR Cuisson 9L Sous Vide kádA PID mikroprocesszor a nagy pontosságú hőmérséklet szabályozás kulcsa. Ennek köszönhető a folyamatos ± 0,1 ° C-os hőmérsékleti stabilitás. A sous vide ételkészítéshez elengedhetetlen a precízen kontrollált hőmérséklet. A hőfok ingadozásmentes tartásának fontossága például nagyon jól megfigyelhető egy darab lazac filé esetében. 49°C-on az eredmény tökéletes, mert a hal szép színes marad. Azonban ha a hőmérséklet csak rövid időre is 50°C fölé emelkedik, a lazac felületén megjelennek a kicsapódott fehérjék, rontva annak minőségét és esztétikai megjelenését.

VAC STAR Cuisson 9L Sous Vide kádA kezelő felület a lehető legegyszerűbb kialakítású, hiszen a cél a tiszta és könnyen átlátható működtetés volt. A hőmérséklet és idő értékek a nagy 21mm-es LED  kijelzőn egy szerű léptetéssel beállíthatóak.
A nagy teljesítményű fűtőszálak lehetővé teszik a gyors felmelegítést, vagy a hideg termékek behelyezése okozta visszahűlés gyors korrigálást. Ezzel is támogatva a receptek szerinti főzési idők pontos betarthatóságát.

  VAC STAR Cuisson 9L Sous Vide kádA formatervezett magas minőségű rozsdamentes acél ház, köszönhetően a lekerekített éleknek higiénikus és könnyen tisztítható felületeket ad.


 

VAC STAR Cuisson 9L Sous Vide kádA Cuisson Sous Vide készülékek biztonságosak, hiszen tökéletesen vízszigeteltek. Így a direkt vízbehatás, vagy a párás környezet sem tehet kárt a készülékben.

 

VAC STAR Cuisson 9L Sous Vide kádA speciális rozsdamentes acél készülékház kifinomult hőszigeteléssel készül, így biztosítva a hatékony hő megtartást. A készülék fogyasztása ennek köszönhetően csupán 30 W/óra. Ez alapján a sous vide medence működtetése kb. 2-3 Ft/óra költséggel jár.

 

VAC STAR Cuisson 9L Sous Vide kád

VAC STAR Cuisson 9L Sous Vide kád