Nyitóoldal Különlegességek - Chefs Choice késélezők WORK SHARP elektromos kés- és szerszámélező

WORK SHARP elektromos kés- és szerszámélező

WORK SHARP elektromos kés- és szerszámélező

59 880 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

WORK SHARP elektromos kés és szerszámélező

Az alap készlet tartalma:

WORK SHARP elektromos kés- és szerszámélező

Work sharp elektromos késélező
40° fej konyhai késekhez
50° fej vadászkésekhez
adapter fogazott késekhez
adapter olló élezéshez
2 db csiszolószalag durva szemcsével P80
2 db közepes szemcseméretű csiszolószalag P220
2 db finomszemcsés csiszolószalag P6000

Milyen késeket és szerszámokat élezhetünk a Work Sharp élezővel?

A Work Sharp késélezővel szinte az összes a háztartásban előforduló kést és szerszámot megélezheti. A rugalmas csiszolószalagok használata lehetővé teszi minden késforma élezését. Lehet egyenes, hajlított vagy fogazott kés. Egyaránt alkalmas a konyhai és ipari kések illetve a vadászkések élezésre.

Az 50°-os vezetősín a vadász- és outdoor késekhez (25° szögönként), és egy 40°-os vezetősín a vékonyabb pengékhez és élekhez a konyhai késeknél (20° szögenként).

A Work Sharp élezővel megélezheti a legtöbb szárszámát is. Élezheti a fűnyírója pengéjét, baltát és fejszét, kerti és metsző ollókat de akár kisebb ásót vagy lapátot is.

A sebességszabályozás, a precíz pengevezetés és a rugalmas élezőszalagok kombinációja lehetővé teszi, hogy gyorsan, egyszerűen és mindig ugyanolyan minőségben élesítse a késeket. Ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy késeit olyan élesen tartsa, amennyire szüksége van rájuk.

Csiszolószalagok

Az élezési folyamatban kulcsszerepet játszanak a rugalmas, széles, 19 x 305 mm-es csiszolószalagok, amelyek gyakorlatilag bármilyen alakú és típusú penge élezésére alkalmasak. Az élezés során a kést a vezetősín mentén húzzuk, így az igényeinknek leginkább megfelelő szögben élezhetjük. Mivel a csiszolószalagok enyhén rugalmasak, enyhén konvex élezést hoz létre a pengén, mely ellenálóbb és éltartóbb lesz

A Work Sharp Knife & Tool Sharpener Mk.2 egy univerzális elektromos élező, amellyel könnyedén megélezheti az összes kést vagy ollót, fejszét és egyéb szerszámokat. A késélező 20-25° tartományban állítható élezési szöggel és két sebességi fokozattal rendelkezik.

 WORK SHARP elektromos kés- és szerszámélező