A sousvidehungary.hu webshopban megrendelt összes termékre az alábbi szállítási feltételek vonatkoznak.

Vásárlóink számára az általuk megrendelt termékeket Magyarország területén házhoz szállíttatjuk szerződött partnerünk, a Gyűjtőszállítás.hu Kft. közreműködésével és az MPL Magyar Posta Logisztika bonyolításával, 1-3 munkanap alatt. (Kivételt képeznek ez alól azon termékek, melyekből épp nincs a sousvidehungary.hu raktárában. Ebben az esetben a kiszállítási időről pontos tájékoztatást adunk.)

Szállítási címként megadhatja az otthoni címét, a munkahelye címét, vagy ahol épp tartózkodni fog a kiszállításkor. (A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől.) A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

A megrendelt terméket a szállítási címen eltérő meghatalmazott is átveheti. Mivel a termékek ellenértéke (utánvétes fizetési mód választása esetén) átvételkor fizetendő, Önnek kell gondoskodnia arról, hogy a megbízottja rendelkezzen az átvételhez szükséges összeggel.

Amennyiben a szállító Önt vagy az Ön által meghatalmazott személyt nem találja a szállítás időpontjában a szállítási címen, úgy a szállítást telefonon egyeztetett új időpontban megismétli vagy az illetékes Postán leadja. (itt a nyitvatartási időben bármikor átveheti)


A kiszállítási díjat 50.000 Ft egyszeri rendelési érték felett a sousvidehungary.hu átvállalja. Az 50.000 Ft alatti rendelések esetén a kiszállítás díja 1500 Ft

Néhány termék esetében, amikor annak mérete/súlya indokolja, eltérő szállítási költséget alkalmaz a rendszer. Ez csak a megrendelés során a kosárban lesz látható.

A kiszállítási díj Általános Forgalmi Adó tartalmának adókulcsa és így az összege a megrendelt termékek áfa kulcsának függvényében változik. Az 1992. évi LXXIV törvény, az általános forgalmi adóról 22.§ értelmében a kiszállítási díj áfa kulcsát a számlán szereplő termékek áfa kulcsa határozza meg. "Az adó alapjába beletartoznak: a termékértékesítés és szolgáltatásnyújtás teljesítéséhez járulékosan kapcsolódó költségek, még akkor is, ha azok külön megállapodáson alapulnak, így különösen az ügynöki, a bizományi, a biztosítási, a közlekedési költségek." (1992. évi LXXIV törvény / 22§ 3 (b) pont).