Nyitóoldal Sous Vide - Molekuláris Gasztronómia Control Freak Indukciós Főzőlap

Control Freak Indukciós Főzőlap

Control Freak Indukciós Főzőlap

679 800 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

A Control ° Freak ™ indukciós főzőlap a Polyscience®-től

A Control ° Freak ™ az első olyan indukciós főzőlap, amellyel precízen és pontosan a megadott hőmérsékleten lehet főzni. Pontosan mér és precízen tartja a beállított hőmérsékletet 30-250 °C között.

A Probe Control ™ táv-hőmérő az edényben lévő víz vagy zsír alapú folyadékok hőmérsékletét méri és kontrolálja a főzőlap teljesítmény leadását a precíz hőmérsékleten tartás érdekében.

Control Freak Indukciós Főzőlap
Az ‘Intensity’ funkció elképesztő gyors felmelegítést biztosít a kívánt hőmérséklet eléréshez.
A ‘Create’ funkció a gyakran használt egyedi hőmérséklet profilokat tárolja az egyszerű, egygombos visszahívás érdekében.

Működésük: a nagyfrekvenciás elektromágnes mágneses teret hoz létre a főzőlap és az edény között. Ezután ez behatol az edényben lévő vasba, lényegében hőenergiát teremtve bennük. Az előnyök nyilvánvalóak használójuk számára. Amellett, hogy erősen energiatakarékos és nagyon gyors, az indukciós főzők beállíthatók a megadott tartományon belüli pontos hőfok megtartására.

A legtöbb szakács egyszerűen nincs hozzászokva vagy nem is ismeri precíziós készülékek előnyeit. Olyan tűzhelyeken főznek amelyek ‘elnagyolt’ (alacsony, közepes, magas) állíthatóságúak és paramétereik, teljesítményük konyhától konyháig, tűzhelyről tűzhelyre változnak. A PolyScience által tervezett Control ° Freak ™ indukciós főzőlap kétféle módon javítja az indukciós típusú főzés alkalmazhatóságát: olyan szenzorokkalal rendelkezik, amely nemcsak a felületi hőmérsékletet hanem az edényben lévő folyadékok hőjét is méri. Továbbá lehetővé teszi, hogy a szakácsok beállítsák az ideális hőmérséklet elérésének sebességét, azaz nem csak ‘felsprintel’ nulláról, hanem precízen szabályozható a folyamat - ez olyan hiperérzékeny alapanyagoknál jön jól, mint például a tojás.
Ha még mindig kételyei vannak az olvasottak után, akkor vegye figyelembe, hogy a Control Freak a lehető legszélesebb hőmérsékleti tartományt kínálja az indukciós főzőlapok piacán. A felhasználók beállíthatják és fenntarthatják a pontos hőmérsékletet 30–250 ° C között.

●    1 Év Garancia
●    Precíziós hőmérséklet kontroll 0,1ºC fokon belül.
●    Teljesítmény: 100-1800 Watt
●    Hőmérséklet tartomány: 30ºC- 250ºC
●    Dual NTC Szonda 0ºC - 300ºC
●    397 főzési hőmérséklet 30°C-250°C között
●    72 órás időzítő “Ismétlés, Folytatás, Melegen tartás és Stop” funkciókkal 
●    Szabályozható folyadék-keringetés állítható nyomás-pumpával 
●    Hőerő szabályzó
●    Kettős ventilátor hűtés
●    Tartós rozsdamentes acél ház
●    Hőálló kerámia üveg
●    Tritan™ Polymer LCD kijelző
●    Színes TFT képernyő
●    USB port a szoftver-frissítésekhez
●    Kontrol gombok mosogatógépben moshatóak 
●    Levehető tápvezeték 
●    Méretek:- 110(ma) x 350(sz) x 470(mé)mm