VAC STAR S223 Kamrás Vákuumgép

VAC STAR S223 Kamrás Vákuumgép

1 568 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

VAC STAR S223 Kamrás Vákuumgép

 

S-223

VAC STAR S223 Kamrás Vákuumgép

A VAC-Star S-sorozata a professzionális felhasználókat célozza a  gasztronómia, vendéglátás, hentesáru, hús és zöldség feldolgozás, horgászat,vadászat területéről.
Az élelmiszer termékek mellett kíválóan alkalmas műszaki cikkek csomagolásához is.

Használható steril gyógyászati eszközök, bankjegyek, érme tekercsek és számtalan egyéb cikk tartós és védett tárolásához

Professzionális kamrás vákuumcsomagoló gépeink, megfelelnek a legmagasabb követelményeknek és garantálják legmagasabb csomagolási minőséget és hosszú élettartamot köszönhetően a legjobb svájci mérnökök lelkiismeretes munkájának.


VAC STAR S223 Kamrás VákuumgépA VAC-STAR S-223 alapváltozat felszereltsége:

- DBV vezérlőrendszer (lásd lejebb)
- Átlátszó burkolat PMMA-ból (Plexi üveg).
- 3 térkitöltő lemez (polietilén fehér) és folyadékokhoz való támasztó betét.
- Rozsdamentes acélból (Inox) készült.
- Teljes méret: 510x530x450 mm
- A kamra mérete: 445x410x200 mm
- Hegesztő rúd: 1x420 mm (elöl)
- Tápellátás: 1x230 volt, 0,9 kW
- Vákuumszivattyú: 20 m3 / h (BUSCH!)
- Súly: 68 kg
- Maximum használható tasak mérete: 420x410 mm
- Szállítás a megrendeléstől számított 10-12 nap

 

DBV: Egyszerű „alap” vezérlő

VAC STAR S223 Kamrás Vákuumgép

A DBV vezérlőrendszer időzített működésű, vagyis a levegőt meghatározott ideig szívja a kamrából, függetlenül attól, hogy a kívánt vákuumszintet már elérte a készülék.
(Az SX vezérlővel jelentős időt takaríthatunk meg a gyakori vákuum műveletek esetében). 9 Vákuum és hegesztési idő állítható be. A vákuumciklus manuálisan megszakítható az azonnali hegesztés funkcióval. Ezzel védhetjük a kényes/puha állagú termékeket, illetve lehetővé teszi a folyadékok vákuumcsomagolását. Dupla hegesztéssel, és megállító gombbal.

Opcionálisan választható vezérlő rendszerek:

SX és GX: Szenzoros vezérlő rendszer

VAC STAR S223 Kamrás Vákuumgép

Az SX és GX vezérlőrendszerekkel Ön választhatja meg a kívánt vákuumszintet (%-ban) és a hegesztési időt. A megadott vákuumszint elérése után a vákuumtasak automatikusan lezáródik. Ez vezérlő elv tökéletes termelési biztonságot és időhatékonyságot biztosít mivel a vákuumszint garantált, és a vákuumciklus csak a szükséges ideig tart. Automatikus forráspont érzékelés, kíméletes légköri nyomás visszaengedés dupla hegesztéssel. A felesleges tasakrész egy mozdulattal leválasztható. A GX változatban védőgáz rendszer kialakításával az érzékeny termékeket védhetjük meg az oxidációtól.

PX: Programozható vezérlés

VAC STAR S223 Kamrás Vákuumgép

A legmegfelelőbb megoldás, hiszen 17 előre megadott programmal és 65 egyedi, Ön által megadható program hellyel van ellátva. Az SX és GX változatokhoz hasonlóan a vákuumszint és a hegesztési idő pontosan beállítható. Egyszerűen válasszon ki egyet az Önnek leginkább megfelelő 17 előre beállított program közül (hús, hal,stb.)vagy állítson be alternatív megoldásként akár 65 különféle egyedi programot a 65 szabad memóriahelyre. Ön csak kiválasztja a megfelelő programot, a többit a gép automatikusan elvégezi. Minimális képzéssel bárki elsajátíthatja a készülék kezelését. Automatikus forráspont érzékelés, kíméletes légköri nyomás visszaengedés dupla hegesztéssel. A felesleges tasakrész egy mozdulattal leválasztható. Védőgáz rendszer kialakítással.

VAC STAR S223 Kamrás Vákuumgép