Nyitóoldal Vákuumtasakok és vákuumfóliák - Vákuumtasak háztartási gépekhez 250 x 350mm Air Zero Vákuumtasak Farm Style Piros-Fehér Kockás (100 db)

250 x 350mm Air Zero Vákuumtasak Farm Style Piros-Fehér Kockás (100 db)

250 x 350mm Air Zero Vákuumtasak Farm Style Piros-Fehér Kockás (100 db)

9 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

250 x 350mm Air Zero Vákuumtasak Farm Style Piros-Fehér Kockás (100 db)250 x 350mm Air Zero Vákuumtasak Farm Style Piros-Fehér Kockás (100 db)

 Adjon vákuumcsomagolt termékeinek erőteljesebben házi készítésre utaló megjelenést a klasszikus piros-fehér kockás konyharuha vagy abrosz mintázatú vákuumtasakokkal.

 • 100 db kereszt légbordás vákuumtasak/csomag
 • 90µ vastagságú (kiváló szakítószilárdság)
 • Hőtűrés:-40C-tól +65C-ig
 • BPA mentes
 • Toxin mentes
 • Külsős (háztartási) vákuum készülékekben használható
 • A feltüntetett ár bruttóban 100db/csomag értendő

 250 x 350mm Air Zero Vákuumtasak Farm Style Piros-Fehér Kockás (100 db)


50ezer Ft feletti rendelését díjmentesen szállítjuk

 Minden általunk forgalmazott tasak élelmiszer biztos mert lágyítóktól mentes, valamint magas szakítószilárdságú. Termékeinkből nem oldódik ki semmilyen egészségre ártalmas kemikália a folyamatos magas hőhatás ellenére sem és megfelelnek az EU 2002/72/EC direktívájának.  Termékeink különösen széles méretválasztékban elérhetőek.

 

250 x 350mm Air Zero Vákuumtasak Farm Style Piros-Fehér Kockás (100 db)

Az élelmiszer biztos minősítésű vákuumtasakok olyan speciális műanyag zacskók, amelyeket kifejezetten élelmiszer tárolására és szállítására terveztek. Ezek a tasakok különleges tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek garantálják, hogy az élelmiszerek megőrzik frissességüket és biztonságukat a tárolás vagy szállítás során. Az élelmiszer biztos vákuumtasakok olyan anyagokból készülnek, amelyek kiváló minőségűek, nem bocsátanak ki mérgező anyagokat, és ellenállnak a szakadásnak és a szivárgásnak. A vákuumcsomagolás megakadályozza az élelmiszerek oxidációját és a baktériumok szaporodását, és így hosszabb ideig megtartja az élelmiszerek frissességét. Az élelmiszer biztos vákuumtasak széles körben használatos az élelmiszeriparban, az éttermekben, a háztartásokban és az élelmiszer-kereskedelemben, és számos előnye van, amelyek közé tartozik a tárolási idő meghosszabbítása, az élelmiszerek minőségének megőrzése és a pénz megtakarítása az élelmiszerek pazarlása nélkül.

A vákuumtasakok használata nagyon hatékony lehet pl a disznotóros húsok és  füstölt árú vagy sajt csomagolására és tárolására, mivel segít megakadályozni az élelmiszerek oxidációját és a levegővel való érintkezésüket, amely megakadályozza a baktériumok növekedését és a romlást.
1.    Vágjon le egy darabot a vákuumtasakból, vagy válassza ki a megfelelő méretű kész Air Zero tasakot,amely elegendő nagyságú ahhoz, hogy beleférjen a kolbász vagy a sajt.
2.    Helyezze a kolbászt vagy a sajtot a tasakba, majd igyekezzen minél több levegőt eltávolítani a tasakból, amíg az élelmiszer szorosan illeszkedik a tasakhoz. Ehhez használjon vákuumozó gépet!
3.     Lássa el felirattal és dátummal a kész csomagot, hogy könnyen azonosítható legyen a későbbiekben.
4.    Tárolja a tasakot a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban az élelmiszer típusától és állapotától függően. Általában a fagyasztóban tárolt élelmiszerek esetén további védelmet nyújt a hőmérsékletváltozások ellen, és a frissességük hosszabb ideig megőrződik.
Fontos megjegyezni, hogy bár a vákuumtasak használata megakadályozhatja az élelmiszerek romlását, az élelmiszerek tárolása nem korlátlan időtartamra ajánlott, így mindig ellenőrizze az élelmiszerek állapotát és minőségét, mielőtt fogyasztaná.

250 x 350mm Air Zero Vákuumtasak Farm Style Piros-Fehér Kockás (100 db)

foliAPP Vákuumtasak rendelő mobil applikáció az Ön kényelméért

Töltse le és használja vákuumtasak rendeléshez a foliApp mobil applikációnkat. Egyszerűen, bárhonnan és bármikor használható.

 • Egyszer kell csak elmenteni a számlázási és szállítási címeket.
 • Megjegyzi az utolsó 3 vákuumtasak rendelést, így akár két kattintással rendelheti a szokásos mennyiségeket
 • Természetesen új rendelés összeállításra is van lehetőség
 • Ha már meggyőződött az Air Zero vákuumtasakok kiváló minőségéről és kedvező áráról, rendelje őket egyszerűen és kényelmesen okostelefonjával!

 Vákuumtasak rendelő mobil applikáció az ön kényelméért!

Töltse le most!250 x 350mm Air Zero Vákuumtasak Farm Style Piros-Fehér Kockás (100 db)Töltse le most!:250 x 350mm Air Zero Vákuumtasak Farm Style Piros-Fehér Kockás (100 db)

Vákuumtasak és vákuumgép kínálatunkat megtalálja  www.sousvidehungary.hu webáruházunkban is.