Nyitóoldal Szeletelők - Berkel Elektromos Szeletelők & kések Berkel Home Line 200 Plus Fekete

Berkel Home Line 200 Plus Fekete

Berkel Home Line 200 Plus Fekete

279 800 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Berkel Home Line HL200 Plus Fekete

Elektromos szeletelőgép, gravitációs adagolás és 195 mm késátmérő

Az új Berkel Home Line 200  Plus szeletelőgép egy továbbfejlesztett készülék, számos új funkcióval és biztonsági megoldással

1.      Nagyobb teljesítmény: Az új szeletelőgép nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén és hatékonyan szeletelhessen, mint korábban például sonkát, sajtot, szalámit, kolbászt és egyebeket.

2.      Jobb biztonság: Az új modell biztonsági funkciókkal vannak felszerelve, amelyekkel elkerülhetjük a sérüléseket vagy a baleseteket. Például a Berkel Home line plus szeletelőgép automatikusan leáll, amikor a penge túlterhelt vagy megakad az alapanyagban.

3.      Könnyebb használat: Az új szeletelőgépek könnyebben használhatók, mint az előző modellek. Ergonomikus kialakítása és egyszerűbb a működtetése miatt, könnyebben és gyorsabban szeletelhet vele.

4.      Tartósabb anyagok: Az új Berkel Home line plus szeletelőgépek tartósabb anyagokból készülnek, mint az előző modellek. Az erős acél és alumíniumötvözetek a hosszabb élettartam és a magasabb funkcionalitás érdekében lettek kiválasztva.

5.      Design: Az új szeletelőgépek modern és tetszetős formával rendelkeznek, amelyek könnyedén illeszkednek a konyhai berendezésekhez és berendezésekhez.

6.      Könnyebb tisztítás: Az új modelleket egyszerűbb és gyorsabb tisztítani, mint korábbi típust. Az eltávolítható alkatrészek és a mosogatógépben mosható részek egyszerűbbé teszik az élelmiszer-maradványok eltávolítását és a gép tisztítását.

A Berkel Home Line sorozatának eredetisége az innovatív kialakításban rejlik. Lekerekített vonalvezetése jövőbe mutató és meghökkentően egyedi. Kompakt méretében sikeresen alkalmazza mindazt a tudást és innovációt, ami a több mint 100 éves múlttal rendelkező gyártó sajátja. Egy Berkel szeletelő az Ön háztartásába hozza a precizitást, az eleganciát és tesz egy nagy lépést a mindennapi ínyencségek még tökéletesebbé tétele érdekében.

Berkel Home Line 200 Plus Fekete
•    Háztartási használatra tervezett kis mérető szeletelőgép
•    Speciális alumíniumötvözet szerkezet és élelmiszerbarát alumínium tálca
•    Krómacélpenge professzionális profilkialakítással
•    Egyenletes szeletek minimális veszteséggel
•    Robosztus, akadásmentes motor
•    A pengevédő burkolat könnyedén levehető a könnyebb tisztítás vagy éleztetés érdekében
•    Döntött Vágófelület a könnyebb szeletelési teljesítményhez
•    Elegáns profi kapcsológombok LED kijelzőkkel
•    Sonkák, szalámik, sajtok és kenyér szeleteléséhez.
•    Szeletvastagság: 0 - 20 mm
•    Szeletelési méret: max. Ø 140 mm / 200 x 140 mm
•    Késátmérő: 195 mm
•    Önsúly: 12,5 kg
•    Hajtás: Szíj hajtású
•    Opcionális pengeélező, speciálisan tervezett Berkel vágó - szervírozó deszka
•    Tápfeszültség: 230 V / 1F+N+T
•    Befoglaló méret: 318 x 470 x 284 mm (H)

A termékképen látható vágó tálaló deszka nem tartozéka a gépnek.

A Berkel Home Line 200 Plus szeletelőgép a Berkel professzionális szeletelőgép sorozatának otthoni felhasználásra tervezett változata. Ezzel a kiváló minőségű, prémium szeletelőgéppel könnyedén és precízen szeletelhetünk húst, sonkát, sajtot, zöldségeket és gyümölcsöket.
Az eszköz kiváló minőségű rozsdamentes acélból és prémium anyagokból készült, amely garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A szeletelőgép kialakítása rendkívül egyszerű és intuitív, így könnyen kezelhető és használható.
A Berkel Home Line 200 Plus szeletelőgép széles választékát kínálja a szeletelési vastagságoknak, így lehetővé teszi, hogy mindenféle élelmiszerhez tökéletesen illeszkedő szeleteket készítsünk. A precíziós szeletelési technológia biztosítja, hogy minden szelet tökéletesen egyforma vastagságú legyen, így a szeletelt ételek még jobb megjelenésűek és ízletesebbek legyenek.
A Berkel Home Line 200 szeletelőgép egy kiváló minőségű, megbízható és hatékony szeletelőgép, amely ideális választás minden otthoni szakács és háziasszony számára, akik különleges ételeket szeretnének készíteni otthon. A termék garantáltan megkönnyíti az ételek elkészítését és szép megjelenését, így a vendégek és családtagok garantáltan imádni fogják a konyhában készített és szeletelt finomságokat.