Nyitóoldal Grillezés - Big Green Egg kamado grill (az eredeti) Big Green Egg XL Start Pack

Big Green Egg XL Start Pack

Big Green Egg XL Start Pack

1 534 400 Ft 1 457 490 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Big Green Egg XLarge induló összállításBig Green Egg XL Start Pack

 Az induló csomag tartalma:

  • Big Green Egg XL tojás
  • Big Green Faszén nagy 11 kg
  • Takarózsák
  • Indirekt sütőkő
  • Görgős tartó állvány
  • Szilikon grill kesztyű
  • Hamukaparó
  • Rácstisztító kefe

XL Green Egg a szomszédpukkasztó. A grill party megszállott különcök hevay duty eszköze a tökéletesség felé vezető úton. Egy XL tojással a teraszon vagy a kertben az ember úgy érzi, hogy nincs lehetetlen. Azt és annyit készíthet benne egyszerre, mint soha korábban. Egy XL tulajdonosnak nagy háza, nagy társasága és nagy elvárásai vannak. Az amerikai Big Green Egg XLarge kerámia tojással pedig még egy lépést tesz a siker útján.
 


Egy Big Green Egg tuljadonosa nem középszerű ember. Nem bízza a grill ételeit sem a véletlenre. Erős, karizmatikus és tudja hol a helye a táplálék láncban. Biztosra megy, élvezi az elismerést, kiérdemli a sikert. A Green Egg és Ön olyan, mint James Bond és az Aston Martin. Nem érik be a kevesebbel. Tudják róla, hogy sikeres abban, amit csinál. Egy sikeres ember a grill teraszára is a legjobbat akarja.
A Big Green Egg Önnek való .

Adatok:
Rács mérete: Ø 61cm
Sütőfelület: 2919cm²
Teljes súly: 99kg
A Big Green Egg MiniMax Mérete: 80 cm × 80 cm × 90 cm

Mi fér bele egy Big Green Egg XLarge-ba?
Akár két 10 kg-os pulyka
24 hamburgerpogácsa
10 csirke függőleges helyzetben
12 rendes méretű steak
10 bordaszelet

Big Green Egg XL Start Pack

Mi a Big Green Egg működési elve?

A Big Green Egg egyszerre ősi eljárás és modern technológia. Erősebb és sokkal hosszabb élettartamú, mint bármely másik „kamado” jellegű sütő a piacon. Egy Big Green Egg felülmúlhatatlan hőtartást és a hő szabályozott keringtetését biztosítja. Minden egyes eleme a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel.

A Big Green Egg begyújtása egyszerű

A Big Green Egg begyújtása egyszerű és gyors. Percek alatt éri el a kívánt hőfokot és máris használatra kész. Természetesen a használt faszén minőségének függvényében. A faszén a természetes gyújtó kocka vagy az elektromos hőlégfúvó segítségével egyszerűen begyújtható, hiszen a Big Green kiváló légáramlása, percek alatt a faszén teljes mennyiségét izzásba hozza.

A Big Green Egg precízen szabályozható

Grillezés, sűtés vagy föstölés? A Green Egg-el nem probléma, mert pontosan a kívánt hőmérsékleten tartható a légrostélyok egyszerű beállításával. A hőmérséklet mindössze néhány fokos tartományon belül tartható és a precíziós hőmérőn akár 400 fokig is pontosan figyelemmel kisérhető. A legtöbb hagyományos beltéri sütő sem éri el a Big Green Egg hőtartását és pomtosságát.

Miért biztonságos a Big Green Egg használata?

A kerámia tojás felülete soha nem forrósodik fel annyira mint egy fém grill. A dupla kerámia fal remekül szigeteli és persze tartja is a hőt.

Öntisztító Big Green Egg

A magas minőségű rozsdamentes acélból kézült grillrácsról a hőnek köszönhetően pillanatok alatt eltávolítható az odatapadt szennyeződés. Az elegánszöld külső teljes élettartama alatt megőrzi élénk színét és könnyedén minden féle mosószer használata nélkül tisztítható.

Levegő áramlása a Big Green Egg kupolájában

A levegő folyamatos és szabályozás szerinti áramlása forgatja a készülő ételünk körül a faszén hőjét. A Green Egg kialakítása miatt a levegő áramlása már a begyújtást követően elindul. A szabályozásnak megfelelő mértékben a forró levegő egy része elhagyja a tojást, míg a fennmaradó rész visszatér a faszén hőforráshoz és újra felmelegedve folytatja körforgását.