Nyitóoldal Grillezés - Big Green Egg kamado grill (az eredeti) Big Green Egg L Start Pack

Big Green Egg L Start Pack

Big Green Egg L Start Pack

1 125 800 Ft 1 069 510 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Big Green Egg Large Induló összeállításBig Green Egg L Start Pack

 Az induló csomag tartalma:

  • Big Green Egg Large tojás
  • Big Green Faszén nagy 11 kg
  • Takarózsák
  • Indirekt sütőkő
  • Görgős tartó állvány
  • Szilikon grill kesztyű
  • Hamukaparó
  • Rácstisztító kefe

A nagy tojás vagyis az L-es Big Green Egg talán a legkedveltebb méret. Családi és baráti összejövetelek számára ideális. Egy Large Big Green Egg-el megadja a módját grill partijának vagy pizza estjének. Kompromisszumok nélkül készítheti benne a társaság kedvenceit. Méretéből adódóan akár egyszerre is. Nagy mérete könnyed eleganciát sugároz. Egy nagy tojással könnyedén lenyűgözheti vendégeit. Láthatják, hogy Ön komolyan áldoz a minőségre és mint minden más területen, a grillezésben is a legjobbat nyújtja.

 


Egy Big Green Egg tuljadonosa nem középszerű ember. Nem bízza a grill ételeit sem a véletlenre. Erős, karizmatikus és tudja hol a helye a táplálék láncban. Biztosra megy, élvezi az elismerést, kiérdemli a sikert. A Green Egg és Ön olyan, mint James Bond és az Aston Martin. Nem érik be a kevesebbel. Tudják róla, hogy sikeres abban, amit csinál. Egy sikeres ember a grill teraszára is a legjobbat akarja.
A Big Green Egg Önnek való .

Adatok:
Rács mérete: Ø 46 cm
Sütőfelület: 1688 cm²
Teljes súly: 73 kg
A Big Green Egg MiniMax Mérete: 60 cm × 60 cm × 70 cm

Mi fér bele egy Big Green Egg Large-ba?
Akár egy 10 kg-os pulyka
12 hamburgerpogácsa
6 csirke függőleges helyzetben
8 rendes méretű steak
7 bordaszelet

Big Green Egg L Start Pack

Mi a Big Green Egg működési elve?

A Big Green Egg egyszerre ősi eljárás és modern technológia. Erősebb és sokkal hosszabb élettartamú, mint bármely másik „kamado” jellegű sütő a piacon. Egy Big Green Egg felülmúlhatatlan hőtartást és a hő szabályozott keringtetését biztosítja. Minden egyes eleme a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel.

A Big Green Egg begyújtása egyszerű

A Big Green Egg begyújtása egyszerű és gyors. Percek alatt éri el a kívánt hőfokot és máris használatra kész. Természetesen a használt faszén minőségének függvényében. A faszén a természetes gyújtó kocka vagy az elektromos hőlégfúvó segítségével egyszerűen begyújtható, hiszen a Big Green kiváló légáramlása, percek alatt a faszén teljes mennyiségét izzásba hozza.

A Big Green Egg precízen szabályozható

Grillezés, sűtés vagy föstölés? A Green Egg-el nem probléma, mert pontosan a kívánt hőmérsékleten tartható a légrostélyok egyszerű beállításával. A hőmérséklet mindössze néhány fokos tartományon belül tartható és a precíziós hőmérőn akár 400 fokig is pontosan figyelemmel kisérhető. A legtöbb hagyományos beltéri sütő sem éri el a Big Green Egg hőtartását és pomtosságát.

Miért biztonságos a Big Green Egg használata?

A kerámia tojás felülete soha nem forrósodik fel annyira mint egy fém grill. A dupla kerámia fal remekül szigeteli és persze tartja is a hőt.

Öntisztító Big Green Egg

A magas minőségű rozsdamentes acélból kézült grillrácsról a hőnek köszönhetően pillanatok alatt eltávolítható az odatapadt szennyeződés. Az elegánszöld külső teljes élettartama alatt megőrzi élénk színét és könnyedén minden féle mosószer használata nélkül tisztítható.

Levegő áramlása a Big Green Egg kupolájában

A levegő folyamatos és szabályozás szerinti áramlása forgatja a készülő ételünk körül a faszén hőjét. A Green Egg kialakítása miatt a levegő áramlása már a begyújtást követően elindul. A szabályozásnak megfelelő mértékben a forró levegő egy része elhagyja a tojást, míg a fennmaradó rész visszatér a faszén hőforráshoz és újra felmelegedve folytatja körforgását.