Vissza a blog főoldalra

Sous Vide technikák...

Miért jó a szuvidolás?

Sok recept magyarázza, hogy a miért fantasztikus a sous vide. A legtöbb étel valóban sous vide-olható nagyon jó eredménnyel, de van néhány féle, amelyeket nem lehet ily módon elkészíteni.

Olvasd el

Mi a Sous Vide? (szuvid)

A sous vide-álás (ejtsd: szuvidálás) olyan főzési eljárás, mely során légmentesen lezárt tasakokban lévő ételt vízfürdőbe helyezünk, és ott állandó hőmérsékleten tartva készítjük el

Olvasd el

Így tárold a kész szuvidolt ételt - Sokkoló hűtéssel

A sous vide-álás egyik legnagyszerűbb előnye - végezze azt háziasszony, vagy egy étterem séfje - hogy a szakács több szabadidőhöz jut. A vizes főzőkészülék segítségével rengeteg fogást (steak-eket, csirkemellet, lazacfilét, zöldségeket, vagy bármit, amit azonos hőmérsékleten lehet elkészíteni) készíthet el egyszerre.

Olvasd el