Nyitóoldal Füstölés - Bradley Smoker / Füstölőszekrény Bradley Digital 4polcos füstölő Super Pack

Bradley Digital 4polcos füstölő Super Pack

Bradley Digital 4polcos füstölő Super Pack

295 260 Ft 279 860 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Bradley Digital 4polcos füstölő Super Pack összeállítás.

A Csomag tartalma:

  • Bradley Digital 4 polcos füstölő
  • Bradley Időjárás álló takaróponyva 4 polcos füstölőhöz
  • Bradley Almafa füstölőpogácsa 120db
  • Bradley Tölgyfa füstölőpogácsa 48db

 

Bradley Digital 4polcos füstölő Super Pack

Bradley Digital Smoker 4 polcos

A Bradley Original Smoker digitális változata 4 polcos kialakítással. A Bradley füstülő a digitális vezérlésnek köszönhetően még pontosabb és további kényelmi funkciókat tesz lehetővé. Magában foglalja a Bradley Original eddig meglévő összes funkcióját a digitális technológia előnyeivel. A hőmérséklet az idő és a füst mennyisége még pontosabban ellenőrizhető és kontrollálható. Automatikus leállítási funkcióját használva a beállított füstölési idő végeztével a készülék kikapcsol és teljesen leállítja a füstölést.

A szigetelt rozsdamentes acélból készült belső tér kiválóan tartja füstöt és a hőmérsékletet és nem utolsósorban negyban megkönnyíti a készülék füstölés utáni tisztítását is.

A Bradley digital Smoker egy egyedülálló füstölő, amelyhez tartozék a füstgenerátor. Az ingadozás mentes füstölés érdekében 20 percenként éget el egy füstölőpogácsát. Ezzel kiküszöböli a magas hőmérsékletű gázok keletkezését és eleiminálja a savakat és gyantákat, amelyek elronthatnák füstölt ételeink ízét.

A Bradley Smokerben füstölt ételek utóíz nélküliek. Míg más márkájú füstölőszekrényekben folyamatosan figyelni kell a füstölőfa állapotát, a Bradley Smoker automatikusan homogén,tiszta és hűvös füstöt hoz létre biztonságosan és beavatkozás nélkül akár 9 órán keresztül.

A Bradley füstölő 20 percenként éget el egy füstpogácsát, amely tiszta füstöt és a fafajtára jellemző füstaromákat eredményez. Miután egy füstpogácsa elégett, azt a következő pogácsa óvatosan kitolja az égető elemről, hogy a gyűjtőedénybe hullva teljesen elaludjon. A füstképződés mindaddig folyamatos, amíg a füstpogácsa adagoló csőben van utánpótlás.

A készülék hideg és meleg füstölésre egyaránt használható.

Bradley Digital 4polcos füstölő Super Pack

Méretek: 43x37x80 cm | Súly: 19 kg
Kültér - festékszórt acél
Beltér - rozsdamentes acél 38x29x65 cm
Füstölési felület (belső):  1452cm2
Belső melegítő: 500 Watt
Teljesítmény: 220 - 240 V | 50 Hz - 2,5 amper
Hőmérséklet (max.): Digitálisan állítható 138 ° C-ig
Melegítés időtartama : Digitálisan állítható
Füstölés időtartama : Digitálisan állítható
Hőmérséklet (min.): a környezeti hőmérséklet függően (cca.környezeti hőmérséklet +10° C, ami hidegfüst adapter használatával még tovább csökkenthető)
Polcok száma : 4db
Garancia: 1 év

Bradley Digital 4polcos füstölő Super Pack