Nyitóoldal Kések, késélezők - Global Japán kések BUNMEI Cook's Knife (Szakácskés) 20cm

BUNMEI Cook's Knife (Szakácskés) 20cm

BUNMEI Cook's Knife (Szakácskés) 20cm

39 890 Ft

kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

BUNMEI Cook's Knife (Szakácskés) 20cm

Az ÚJ BUNMEI sorozat szakácskése rendelkezik egy hosszú, éles pengével, amely Cromova 18 rozsdamentes acélból készült, hogy biztosítsa a szilárdságot és a tartósságot. A fa nyél ergonomikus kialakítású, így kényelmes fogást biztosít. Ez a kés sokoldalú és hatékony eszköz gyümölcsök, zöldségek és más ételek szeleteléséhez, darálásához és apró kockákra vágásához.

BUNMEI Cook's Knife (Szakácskés) 20cm

A Global BUNMEI termékcsaládot a formatervezés szépsége és a modern, innovatív design jellemzi, amelyet finom anyagokkal kombinálva természetes és egyszerű eleganciával ötvöz. Késeiket teljes egészében speciális acélötvözetből készítik, magas szén-dioxid-tartalommal, és kielégítik az abszolút kiváló műszaki követelményeket mind a professzionális, mind az amatőr piacon. A kollekció egyedi jellegét az aszimmetrikus élezésű pengék és a szilárd fogást biztosító fa nyél teszi ki.

A BUNMEI sorozat jellemzői:

  1. Magas minőségű anyagok: A Global Bunmei kések kiváló minőségű acélötvözetből készülnek, magas szén-dioxid-tartalommal, ami kiemelkedő élességet és tartósságot eredményez.

  2. Aszimmetrikus élezés: A kések aszimmetrikusan élezettek, ami hagyományos japán élességet és vágási teljesítményt eredményez.

  3. Ergonomikus kialakítás: A markolatok ergonomikusan tervezettek, hogy kényelmes és biztos fogást biztosítsanak, ami fontos a hosszabb ideig tartó használat során.

  4. Stílusos dizájn: A Global Bunmei kések modern és stílusos dizájnnal rendelkeznek, amelyek eleganciát kölcsönöznek a konyhának.

  5. Választék: A sorozat különböző típusú késeket kínál, beleértve a szakácskést, a kenyérvágót, a santoku kést és másokat, így minden felhasználó megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Ezek a kések ideálisak mind a profi séfek, mind pedig az otthoni szakácsok számára, akik értékelik a japán konyhakések hagyományos minőségét és a modern dizájnt egyaránt.