Nyitóoldal Kések, késélezők - Chefs Choice késélezők Chef's Choice 220 Hybrid Motoros késélező

Chef's Choice 220 Hybrid Motoros késélező

Chef's Choice 220 Hybrid Motoros késélező

34 800 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Chef's Choice 220 Hybrid Motoros késélező

Hybrid motoros otthoni késélező 100% gyémánt élezőanyaggal, valamint élezés és fenés fokozattal a borotvaéles késekért. Precíziós szögbeállítás funkciójával könnyedén, bármiféle élezési előismeret nélkül használható akár sima, akár fogazott késeken, illetve akár minőségi késeken is.

Chef's Choice 220 Hybrid Motoros késélező

JELLEMZŐK:

 • Kompakt, könnyű tárolni.
 • Sima és fogazott élű késeknél is használható.
 • Konyhai és háztartási kések, valamint könnyű sport- és zsebkések élezésére egyaránt alkalmas.
 • Egy rendszerben kombinálja a manuális és az elektromos élezést.
 • Borotvaéles penge a 20 fokos késeken.
 • Kétfokozatú élezési rendszer.
 • A leheletnyit domború élprofilra élezett penge erősebb és tartósabb, mint a homorúra vagy a hagyományos V alakúra élezett pengék.
 • A 100%-os gyémánt csiszolóanyag gondoskodik a sorjamentes élről. A második, manuális fenő fázis (amit gyakrabban kell használni, mint az első, élkiképző fázist) energiafelhasználás nélkül és zajmentesen végzi a dolgát.
 • A szálcsiszolt, rozsdamentes acél élvezetők biztosítják a precíz 20 fokos él kialakítását.
 • A CrissCross technológia kifejezetten finom élt hoz létre a második szakaszban.
 • Gyors és könnyű használat.
 • Minimális késkopás a kászülék által kialakított speciálisan tartós élformának köszönhetően.
 • Elsőosztályú ár-érték arány.

HYBRID TECHNOLÓGIA
A Chef’sChoice 220 élező fejlett Hybrid technológiát alkalmaz az itthon is elterjedt 20 fokos élszöggel rendelkező kések megélezésére (a 15 fokos, itthon ritka ázsiai késekhez a Chef'sChoice 1520 élezőt ajánljuk). Ennek köszönhetően könnyen és egyszerűen képes borotvaéles pengét kialakítani minden konyhai késen. A Hybrid technológia azt jelenti, hogy az elektromos és a manuális élezés kombináltan van jelen egyetlen élezőben, kihasználva mindkettő előnyét.

Az első, élező fokozattal motorosan élezheted késeidet; a második, fenés/polírozás fokozattal pedig manuálisan, a gép elektromos áramra való csatlakoztatása nélkül fenheted késeidet, vagy akár fenheted fogazott késeidet is, illetve eltávolíthatod az élen kialakult sorját a pengéről. A készülékbe beépített magas színvonalú élezési módszer rendkívül gyorsan hoz létre rendkívül éles élt a késeken. Hatékonysága a motoros fokozatban megtalálható gyémántszemcsés élezőanyag és a manuális ultrafinom fázis együttes erejében rejlik.

KÉT FOKOZAT
A Hybrid technológia egyúttal kétfokozatú élezést is jelent. Az elektromos gyémántszemcsés koronggal történő élezés történik meg az első, míg a manuális fenés-polírozás a második fokozatban. Az első, élező fokozatot ritkábban kell használni, elsősorban jobban kitompult késekhez való, mint a manuális fenő fokozatot, amely a rendszeres fenésre let kialakítva. Amikor úgy érzed, hogy gyengül a késed hatékonysága, egyszerűen csak a második, manuális fokozatot alkalmazzad. Ezzel egy rendkívül éles penge jön létre. Ám ha késed jobban tompult, használjad előbb az elektromos fokozatot.

ERŐS ÉS TARTÓS ÉL
Mindkét élező fokozat megerősíti az éleket és lehetővé teszi, hogy azok hosszú ideig végezzék a feladatukat anélkül, hogy a késhasználat bármi nehézséggel járna. Az élek tartósságukat a leheletnyit domborúra élezett pengéknek köszönhetik, amik erősebbek és tartósabbak, mint a homorúra, vagy a hagyományos "V" alakra élezett formák.

100% GYÉMÁNTBEVONATÚ ÉLEZŐANYAG
A gyémánt a jelenleg ismert, Földön megtalálható legkeményebb természetes anyag, mely bármilyen ötvözetet képes megélezni anélkül, hogy károsítaná a pengét. A Chef’sChoice 220-as modellje mind az első, mind a második fokozatban 100% gyémánt csiszolóanyagot használ (de eltérő finomságút). Így nemcsak tartós és éles pengét képes biztosítani, hanem sorjamentességet is.

SZÁLCSISZOLT, ROZSDAMENTES ACÉL ÉLVEZETŐK
Az elegáns 220-as modell tartós rozsdamentes acél késvezetőkkel felszerelt, melyeknek köszönhetően nem kell találgatni az élezés szögét, tehát nem kell attól tartani, hogy félreélezed a kést. Nincs szükség semmilyen tapasztalatra ahhoz, hogy be tudd állítani a késeiden a 20 fokos élt, hiszen a 220 Hybrid gép ezt elvégzi helyetted. Neked csupán annyi a dolgod, hogy bekapcsolod a készüléket, végighúzod párszor a kiválasztott fokozat nyílásain a kését, és biztos lehetsz benne, hogy a szögvezetők precízen végzik a dolgukat.

CRISSCROSS TECHNOLÓGIA
Ami megkülönbözteti a 220-as Hybrid modellt a többi kétfázisú élező rendszertől, az a CrissCross technológia, melyet a késélező a manuális, tehát a második fázisban használ. A Chef’sChoice hatékony élező technológiáját úgy hozták létre, hogy kifejezetten finom élt alakítson ki a pengéken. Az eljárás a penge teljes hosszán hoz létre tartós, éles, sorjamentes és hosszan tartó élt.

GYORS
A hagyományos élező módszerekhez (mint az élezőkő vagy az élezőacél) és a legújabb manuális élezőkhöz hasonlítva a 220-as modellről kijelenthető, hogy azoknál gyorsabban és a kés épségének kockáztatása nélkül végzi el a feladatát. Rövid időintervallum alatt számos kést meg tud élezni, így a késélezésre nem kell különösebb időt fordítani, bármikor elvégezhető, és persze főleg nem kell köszörűshöz vinni, és ezáltal nélkülöznöd késeidet.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT
Az élezőkő vagy az élezőacél használatához szükség van bizonyos ismeretekre, mert ha ezeket bárki rosszul alkalmazza, sok esetben inkább árt a késeinek, mintsem élesebbé és tartósabbá tenné őket. A Chef'sChoice 220-as modell nem igényel speciális képességet vagy tudást, egyszerűen csak keresztül kell húzni párszor a pengét a nyíláson, és az élezés kész. Nagyon kényelmes azok számára, akiknek nincs idejük megtanulni, hogyan is kell használni a hagyományos módszereket vagy nem szeretnék kockára tenni késeiket.

Jó ár-érték arány: A Chef’sChoice Hybrid élezője hatékony és mégis megfizethető. Kiváló választás lehet azok számára, akik költséghatékony megoldást keresnek, de nem szeretnének lemondani a minőségi élezésről sem.

Chef's Choice 220 Hybrid Motoros késélező