Nyitóoldal Dry Ager Érlelőszekrények - Dry Ager Húsérlelő DRY AGER DX 500 Black PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő Hűtő Csomag Ajánlat

DRY AGER DX 500 Black PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő Hűtő Csomag Ajánlat

DRY AGER DX 500 Black PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő Hűtő Csomag Ajánlat

1 644 080 Ft 1 299 990 Ft

kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

DRY AGER DX 500 Black PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő Hűtő Csomag Ajánlat

DRY AGER DX 500® Premium S "SmartAging®" Fekete színben  Sok tartozékkal Akciósan

 

Mostantól már akár a saját otthonában is érlelheti a steak-nek való kedvenc marhahúsokat és sok mást is egészen 20 kg-ig. Megérkezett a Dry Ager érlelőszekrények következő generációja mely a SmartAging® technologiának köszönhetően ideális húsok, sonka, szalámi, hal, sajt és sok más érleléséhez.

 A Dry Ager DX500PS Black Akciós csomag tartalma: 

 • 1x DRY AGER® DX 500® Premium S  BLACK (SmartAging®)DRY AGER DX 500 Black PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő Hűtő Csomag Ajánlat
 • 1x DX0013 Acél akasztó rúd
 • 1x DX0026 Rácsos polc
 • 1x DX0028 Fenék-polc
 • 1x DX0058 SaltAir sótégla szett
 • 1x DX0075 SaltAir tálca
 • 1x Dry Aging Biblia

 

DRY AGER DX 500Premium S HÚSÉRLELŐ HŰTŐSZEKRÉNY (SmartAging)
KÜLSŐ HÁZ – Fekete porszórt festés
HŐSZIGETELT ÜVEGAJTÓ – UV Védelem – lágy fémbevonat
BELSŐ MÉRETEI – 71,2 x 49 x 43,7 cm (magasság x szélelsség x mélység)
KÜLSŐ MÉRETEI – 90,5 x 60 x 61 cm (magasság x szélelsség x mélység)
TELJES NETTÓ ŰRTARTALOM – 155 /134liter
FESZÜLTSÉG – 220-240V / 50HZ
ÁRAMFOGYASZTÁS – 1,0 kWh / 24 óra
HŐMÉRSÉKLET TARTOMÁNY – 0.1°C szabályozhatóság mellett: 0°C-tól +30°C-ig
HUMICONTROL – elektronikus páratartalom szabályozás 40% - 90%
DX AIRREG – optimális levegő keringtetés, aktív szénszűrővel és sterilizációval
LED VILÁGÍTÁS DX – A fénytartomány nem tartalmaz UV sugárzást. Minimális hőtermelés mellett sincs hatással a hús hőmérsékletére.
MAXIMUM ÉRLELÉSI KAPACITÁS: 20 kg
SÚLYA: 40 Kg

 • Automata leolvasztás
 • Fény és hangjelzéses riasztás
 • Zárható ajtó
 • Ajtónyitás iránya változtatható (A használati útmutató szerint)
 • Szabadon álló és beépíthető is

SmartAging®

Elsőként és egyedülállóan csak a DRY AGER® Érlelőszekrényekben! Az integrált SmartAging® technológiának köszönhetően a hús, sonka, hal, kolbász, sajt, fűszernövények, tészta és még sok más egy gombnyomásra egyszerűen érlelhető vagy szárítható. Az érlelés még soha nem volt ennyire egyszerű és biztonságos. Tudjon meg többet a SmartAging®-ről itt.

Precízen vezérelt

A Dry Ager Premium S modellek intelligens vezérlőrendszere 0 és +30 °C közötti hőmérsékletet, valamint 40% és 90% közötti páratartalom előállítását teszi lehetővé. A készülék elektronikusan vezérelhető. Automatikus üzemmódban a SmartAging® programokkal vagy ha saját recept szerint szeretne érlelni, manuálisan is beállítással. A Dry Agerbe épített, fejlett HumiControl páratartalom szabályozó rendszernek köszönhetően az érlelőszekrénynek nincs szüksége vízcsatlakozásra vagy víztartályra.

Abszolút biztonság

Egy Dry Ager-ben az érlelés biztonságos. A baktériumoknak és kórokozóknak nincs esélyük. A DX 500 Premium S beépített aktív UVC sterilizálóval rendelkezik, amely percenként fertőtleníti a készülékben lévő teljes levegőmennyiséget. Ezzel párhuzamosan az aktívszén szűrő tisztítja a beáramló levegőt. A Dry Ager DX 500 belső burkolata antibakteriális anyagból készült, és a gondos formatervezés miatt egyszerű és kényelmes a tisztítás. A SmartAging® vezérlővel indítható öntisztító program tökéletes kezdeti higiéniai feltételeket biztosít két érlelési ciklus között.

Minimális súly vesztés

Például a marhahúsok érlelése esetén mindössze 7-8%-os súlycsökkenéssel kell csak számolnunk a 4 hét szárazérlelés alatt és körülbelül 12%-al 6 hét érlelés után. Ezek a páratlan súlycsökkenési számok könnyedén forintosíthatóak is.

Díjnyertes design és maximális funkcionalitás

A Dry Ager érlelő szekrények már számos rangos formatervezési díjat nyertek. Egy DRY AGER® érlelőszekrény garantáltan a legjobb választás. A belső burkolat antibakteriális, és úgy van kialakítva, hogy könnyű legyen  a tisztítás még a sarkokban is. Az érlelőszekrény alja hátrafelé lejt, azért, hogy megakadályozza az esetleg lecsepegett nedvek és folyadékok kiömlését a szekrényből. Az integrált DX LED Premium fénycsíkok, amelyek az ajtóba vannak beépítve, tökéletesen megvilágítják a behelyezett érlelendő termékeket.

A felüntetett ár tartalmazza a 27%-os Áfát, de nem tartalmazza a szállítási díjat. A feltüntetett ár 1 db-ra vonatkozik