Nyitóoldal Dry Ager Érlelőszekrények - Dry Ager Húsérlelő Dry Ager - A Húsérlelés Alapjai Kezdő Csomag

Dry Ager - A Húsérlelés Alapjai Kezdő Csomag

Dry Ager - A Húsérlelés Alapjai Kezdő Csomag

77 520 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Dry Ager - A Húsérlelés Alapjai Kezdő Csomag

A legmagasabb minőségű alapanyagok mellett a sonkának hosszú időre van szüksége a tökéletes érleléshez a DRY AGER érlelő hűtőszekrényben. Azonban néhány különlegesség csak akkor nyeri el igazán jellegzetes ízét, ha az eredeti fűszerekkel ízesítik. De kell minden egyes fűszert külön megvásárolni? Nem szükséges, mert minden sonka érlelési receptjéhez a Dry Aging Bibliában található egy megfelelő fűszerkeverék. Mi minden esetben előkészítjük a legjobb és legfrissebb fűszerkereskedelmi összetevőkből, és pontosan abban a mennyiségben, amire a következő ambiciózus sonka projektben szükség van.

A Kezdő csomag tartalma:

  • 1db Dry Aging Biblia - Receptkönyv az Érlelőhöz (angol nyelven)
  • 1db Dry Ager - Beef Jerky Style Fűszerkeverék
  • 1db Dry Ager - Pastrami Cure Fűszerkeverék
  • 1db Dry Ager - incredible Duck Fűszerkeverék

A Száraz érlelés Bibliája a Dry Ager®-től (Angol nyelvű)

Igazodási pont a szárazérlelés művészetében

A DRY AGING Biblia segítségével még jobb eredményeket érhet el a szárazérlelésben. Egészen izgalmas és kreatív távlatokat nyit meg műkedvelő húsimádók és profik számára egyaránt. Több mint 300 oldalon foglalja össze mindazt, amit a szárazérlelésről tudni kell. Megtudhat belőle minden apró praktikát az előkészítéstől a DRY AGER®-ban való érlelésen át a hús, baromfi, sonka, kolbász, szalámi, sajt, de még a halak érleléséről is.
Dry Ager - A Húsérlelés Alapjai Kezdő Csomag

  • A száraz érlelés alapjai
  • Termékismeret
  • A száraz érlelés gyakorlata tippekkel és trükkökkel
  • Mindent a SmartAging®-ről
  • Workshopok lépésről lépésre
  • Hús (marha-, sertés-, vad-, baromfi- és bárányhús) érlelési receptjei
  • Sonka érlelési receptjei
  • Kolbász érlelési receptjei
  • Érlelési receptek halakhoz
  • Érlelési receptek sajtokhoz
  • Érlelési receptek zöldségekhez és tészta szárításához
  • Főzési receptek
  • Mindent a száraz érlelés tudományáról
  • Ételfotózás a legmagasabb szinten
  • És még sok minden más

A könyv a legapróbb részleteken át mutatja be a száraz érlelés történetét és mai gyakorlatát, tudományos részleteit is. Lenyűgöző fotókkal és részletes instrukciókkal példákat mutat a húsok érlelésére, világhíred sonkafélék és szalámik készítéséhez ad receptúrát és híres szakácsok receptjeiből meríthet ötleteket.

A világon elsőként foglalták össze precíz részletességgel a szárazérlelési eljárások tudásanyagát.
A „SZÁRAZ ÉRLELÉS BIBLIÁJÁBAN” átfogó információkat, a rengeteg tapasztalattal megalapozott és kiforrott szakértelmet, instrukciókat és meglepő inspirációkat talál. A könyv lépésről lépésre vezeti Önt végig a száraz érlelés elméleti és gyakorlati lépésein. A megfelelő hús vagy egyéb élelmiszer kiválasztásától kezdve a nyerstermék tökéletes elkészítésén, a megfelelő eszközök és a megfelelő száraz érlelési program kiválasztásán át a termék elkészítéséig.


„The Bible of Dry Aging will take you straight to meat heaven.”

Dry Ager - A Húsérlelés Alapjai Kezdő Csomag
Kiadó: Aaron and Christian Landig
Szövegek és koncepció: Wagner Péter
Borító: keménykötés / vászon
Oldalszám: 336
ISBN: 978-3-98203-561-1