Nyitóoldal Különlegességek - Global Japán kések Global GS-28 Séf Csipesz 30cm

Global GS-28 Séf Csipesz 30cm

Global GS-28 Séf Csipesz 30cm

26 800 Ft

Kosárba
Rendelésre, szállítási idő 6-8 nap

Global GS-28 Séf Csipesz 30cm

A Global főzőcsipesz kitűnően alkalmas a kolbász, bárányszelet vagy steak megfordítására serpenyőben. Hosszú élettartamú és kiváló minőségű, hogy megvédje a hőtől és a zsíroktól. A csipesz két hegyének kis fogai lehetővé teszik a kisebb ételdarabok precíz fogását is.

Global GS-28 Séf Csipesz 30cm

A szakácsok fém csipeszt széles körben használnak a konyhában. A fém csipesz sokféle feladathoz és tevékenységhez használható, többek között:

  1. Fordítás és áthelyezés: A fém csipesz segítségével a szakácsok könnyedén meg tudják fordítani és áthelyezni az ételeket a serpenyőben, a grillen vagy más hőforrásokon. Ez segíti a megfelelő sütési vagy grillezési eredmények elérését.

  2. Tálalás: A fém csipeszt gyakran használják az ételek tálalására. Segítségével precízen és higiénikusan helyezhetik el az összetevőket vagy díszítéseket a tányéron vagy a tálban.

  3. Saláta keverés: A fém csipesz alkalmas a salátaösszetevők könnyű keverésére. Segítségével könnyedén összekeverhetik a salátaösszetevőket, hogy egyenletesen eloszlassák a dresszinget vagy mártást.

  4. Sütemények vagy tésztafélék kezelése: A fém csipesz hasznos lehet a sütemények vagy tésztafélék kezelésében. Segítségével könnyedén megemelhetik és áthelyezhetik a süteményeket vagy tésztákat a sütőlemezről vagy a hűtőrácsról anélkül, hogy megérintenék vagy megsértenék azokat.

  5. Grill és barbecue: A fém csipesz kiválóan alkalmas a hús, hal vagy zöldségek forgatására és megfordítására a grillen vagy a barbecue állványon. Segítségével könnyedén kezelhetik az ételeket a forró felületek közelében, minimalizálva a lehetséges égési sérüléseket.

Ez csak néhány példa a csipeszek sokoldalú felhasználási módjaira a szakácsművészetben. A pontos és precíz munkavégzéshez és a biztonságos kezeléshez nélkülözhetetlen eszköz a szakácsok számára.