Nyitóoldal Konyhai kisgépek - Hurom Gyümölcsprések és Turmixgépek Hurom H310A Slow Juicer Lassúprés - Bézs

Hurom H310A Slow Juicer Lassúprés - Bézs

Hurom H310A Slow Juicer Lassúprés - Bézs

144 900 Ft 129 890 Ft

kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Hurom H310A Slow Juicer Lassúprés - Bézs

A Hurom H310A modell egy rendkívül praktikus és sokoldalú gép, amely ideális választás lehet mindazoknak, akik egészséges életmódot folytatnak, és élvezik a friss gyümölcslevek, smoothie-k, magtejek és fagylaltok elkészítését. Kisebb és könnyebb elődeinél, így kompakt méretének és alacsony súlyának köszönhetően könnyen hordozható. Ez azt jelenti, hogy bárhová magaddal viheted, így soha nem kell lemondanod a friss és egészséges italokról, akár otthon vagy otthonon kívül tartózkodsz.

Hurom H310A Slow Juicer Lassúprés - Bézs

Az eszköz rendkívül sokoldalú, mivel képes darabolni, aprítani és préselni is. Emellett nagy betöltőnyílása lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan készítsd el az elképzelt italaidat, és az összeszerelése és szétszerelése is egyszerű. Ezenkívül a gép rendelkezik a smart és easy funkciókkal, ami még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a használatát. Így az eszköz nemcsak hatékony és praktikus, hanem a modern technológiának köszönhetően okos és könnyen kezelhető is.

Technikai adatok:

  • Feszültség: 220-240 V
  • Frekvencia: 50/60 Hz
  • Fogyasztás: 100 W
  • Méret: 17.2 × 16.0 × 39.5 cm
  • Súly: 3,4  kg
  • Tartályméret: 250 ml
  • Fordulatszám: 37-43 fordulat/perc
  • Üzemidő: max. 30 perc
  • Kábelhossz: 1,4 m
  • Garancia: 10 év a motorra és 1 év az egyéb alkatrészekre

A Hurom Slow Juicer előnyei:

Kompakt, helytakarékos forma: Az eszköz kompakt mérete és helytakarékos kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén beilleszthessük a konyhánkba. Nem fog sok helyet foglalni, így ideális választás kis és nagy konyhákba egyaránt. A bekapcsológomb pedig egyszerű és könnyen kezelhető.

Fejlett, SMART technológia: A H310A lassú prés rendelkezik egy új multifunkciós szűrő-csigával, amely kevesebb alkatrészt igényel, ugyanakkor magasabb hatékonyságot kínál. Ennek köszönhetően gyorsan és hatékonyan készíthetünk friss gyümölcsleveket és más italokat.

Intelligens gyümölcs-feldolgozás: Az eszköz minimalizálja a hozzávalók előkészítési idejét, mivel automatikusan darabolja és préseli a gyümölcsöket. Ez jelentősen megkönnyíti a felhasználók számára a juice-olást, és időt takarít meg.

Még egyszerűbb tisztítás: A H310A lassú prés használatát követően csak három alkatrészt kell elmosni, így nem kell hosszadalmasan a mosogatással vesződnünk. Gyorsan és egyszerűen tisztán tarthatjuk az eszközt.

Biztonság: Az eszköz lassú prés alkatrészei BPA-mentes anyagból készülnek, így nincs aggodalom a káros vegyi anyagok jelenlétéért az italokban. A Hurom márka híres a biztonságos és minőségi termékeiről.

All-in-One multifunkciós csiga-szűrő rendszer egy egysébe olvasztva!

A lassú présben egy innovatív megoldást alkalmaznak a szűrők és a csiga integrációjával. Ebben a készülékben a szűrőket és a csigát egyetlen egységbe helyezték, így a felhasználóknak nincs szükségük a hagyományos, több darabos szűrőkre vagy csigákra. Egyszerűen helyezd be a multicsigát a tartályba, és a készülék már készen áll a használatra.

Hurom H310A Slow Juicer Lassúprés - Bézs