iVide WIFI Sous Vide rúd

iVide WIFI Sous Vide rúd

49 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

iVide WIFI Sous Vide

Az iVide sous vide cirkulátor napjaink legokosabb sous vide eszköze. A mobil applikációnak köszönhetően minden alapanyagot a megfelelő beállításokkal tévedés és hibamentesen készíthet mindig. Egyszerűen válassza ki a készíteni kívánt alapanyagot, válassza ki a súlyt és készültségi szintet, a többit a készülék elvégzi Ön helyett. 360 fokos szivattyúval keringteti a vizet a maximális hatás érdekében. A rozsdamentes acél készülékház könnyen szétszerelhető és mosogatógép álló. Tükröződésmentes érintőképernyős vezérlése 25-99 ° C között akár 99 óráig állítható. A legmodernebb 800 wattos fűtőelemei soha nem égnek ki.
Az applikáció elérhető IOS-re és Androidra

iVide WIFI Sous Vide rúd

Az iVide Sous Vide termikus cirkulátor a tökéletes hőmérsékletre melegít annak érdekében, hogy ételeit soha többé ne főzhesse túl.

Az iVide Applikáció segítségével hihetetlenül egyszerűvé válik a főzés hiszen a kalkulátorral pillanatok alatt a megfelelő értékeket állíthatja be készülékén a tökéletes eredmény érdekében. Egyszerűen válassza ki az alapanyagot és adja meg a súly adatot és az iVide minden továbbit elvégez Ön helyett.

Alakítsa bármely konyhai edényét precíziós sous vide eszközzé! Az egyszerű rögzítő klipp segítségével bármely egyenes falú edényéhez csatlakoztathatja.

Egyszerű mint az 1x1


1. Állítsa be az "iVide" -et egy edénybe az állítható szorítóval és használja az iVide APP-ot az idő és a hőmérséklet beállításához.
2. Helyezze az alapanyogat egy sous vide biztos vákuumtasakba és vákuumozza le
3. Vegye ki az elkészült ételt a tasakból, és gyorsan szárítsa meg, és egy forró serpenyőben pár másodperc alatt pirítsa körbe.

Ez tényleg egyszerű.

Model     SVT-IVIDE-HOME-WIFI
Méretei      358mm x 98mm x 158mm
Felfűtési idő    15 perc 65°C-ra
Hőrmérséklet tartomány     0°C to 90°C
Hőrmérséklet  stabilitás    0.1°C
Elektromosság::         240V-50Hz
Garancia         2 év

 iVide Sous Vide rúd beállítása

Mi az a Sous Vide? Nézze meg Preziben!

Sous Vide Alapok