Nyitóoldal Tűz & Terasz - Kerti Tűztálak Cook King Happy Fire tűz kosár VERONA

Cook King Happy Fire tűz kosár VERONA

Cook King Happy Fire tűz kosár VERONA

79 990 Ft

Kosár
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Cook King Happy Fire tűz kosár VERONA

Cook King Happy Fire tűz kosár VERONA

"Figyelem ez a termék megrendeléskor kerül gyártásba. 5-8 munkanap alatt érkezik meg Önhöz. Kérjük ezt a terméket bankártyás fizetéssel vagy előre utalással rendelje meg"

A hűvös napokon és estéken a friss levegőn töltött idő biztosan még kellemesebb lesz a Verona tűzkosárnak köszönhetően. Vastag, acél lapos rudakból készül, amelyeket gondosan összehegesztettek egy stabil szerkezetet létrehozva. Nagy mennyiségű fát képes befogadni, és alkonyatkor nagyobb területet is bevilágíthat.

Mialatt tüzet rak a tűzkosárban, egyedülálló és utánozhatatlan tűzragyogást láthat a tűzkosár nyitott felépítményéből. Kialakítása minden környezethez illeszkedik és stílusos dekorációt jelent bármilyen kertben, teraszon.
Könnyen hordozható a tűzkosárhoz hegesztett fogantyúknak köszönhetően.
Kosaraink nyers acélból készülnek ezért színárnyalatuk eltérhet a fotókon bemutatott terméktől. Ez az acél természetes tulajdonsága, és nincs semmilyen negatív hatása a termék funkcionalitására vagy stabilitására.

Cook King Happy Fire tűz kosár VERONA

 

Cook King Happy Fire tűz kosár VERONA

 

Technikai adatok:
Tűzkosár átmérője: 60cm
Tűzkosár vastagsága: 2,0 mm
Teljes magasság: 52 cm
Lábak: 20x4 mm
Súly: kb. 14kg

 

FIGYELEM! Nem rozsdamentes acél! A felületi korrózió megindulhat, kezelje ezért időnként olajjal, vagy fémvédő szerrel.
A Cook King egy 27 éves múltra tekintő lengyel családi vállalkozás főleg kerti grillezőket, tűztálakat, bográcsállványokat, smokereket gyárt abszolút magas minőségben. A grilleket és más cikkeket a kezdetektől kezdve Lengyelországban készítik megfelelve európai előírásoknak és minőségi elvárásoknak. A vastag 2-5 mm-es acél kiváló minőségű, a design és a részletekre figyelés egyedi és érdekes megjelenést kölcsönöz.A Cook King kiváló alternatívája a messziről felismerhető kínai termékeknek, amelyek általában sokkal gyengébb minőségűek.