Nyitóoldal Tűz & Terasz - Kerti Tűztálak Cook King Happy Fire Kerti Tűztál SANTIAGO 80cm

Cook King Happy Fire Kerti Tűztál SANTIAGO 80cm

Cook King Happy Fire Kerti Tűztál SANTIAGO 80cm

98 490 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Cook King Happy Fire Kerti Tűztál SANTIAGO 80cmCook King Happy Fire Kerti tűztál SANTIAGO 60 cm

"Figyelem ez a termék megrendeléskor kerül gyártásba. 5-8 munkanap alatt érkezik meg Önhöz. Kérjük ezt a terméket bankártyás fizetéssel vagy előre utalással rendelje meg"

A Cook King kerti tűzrakó tálak elegáns és rendezett tűzrakó helyéül szolgálnak. Használhatja kertben, teraszon vagy ahol éppen szüksége lehet a tűz melegére. Látvány elemként vagy bogrács alá esetleg egy szalonnasütéshez a teraszon. 

Masszív és tartós acél tűztál melynek köszönhetően a tűzrakás nem jár semmilyen járulékos gonddal, mint a kiégett fű vagy a nehezen összetakarítható és sokáig a tűzrakás helyén éktelenkedő hamu és korom. Egyszerűen oda teszi, ott gyújthat tüzet ahol a legjobb Önnek.

Cook King Happy Fire Kerti Tűztál SANTIAGO 80cm
 

Termék adatok:

  • Tál átmérője: 80cm
  • Tál vastagsága: 2,0 mm
  • Teljes magasság: 38cm
  • Súly: kb. 13.5kg

FIGYELEM! A tűztál anyaga nem rozsdamentes acél! A felületi korrózió megindulása természetes jelenség. Amennyiben ezt szeretné elkerülni, időnként vonja be, kezelje olajjal, vagy fémvédő szerrel.

Cook King Happy Fire Kerti Tűztál SANTIAGO 80cm

A tűztálak és grillezők gyártója a lengyel Cook King cég, amely közel 30 éve készíti termékeit.
Minőségi és masszív termékek kerülnek ki üzemükből. Tűzrakóikat és tűztálaikat Európa szerte értékesítik, így meg felelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek is. Vastag és kiváló minőségű acél alapanyaggal dolgoznak. Termékeik kiforrott formavilággal és minden apró részlet minőségi kidolgozásával nyerték el vásárlóik és a szakma elismerését. Első látásra sem téveszthetőek össze a Kínában vékony lemezekből készített termékekkel.