Cook King Happy Fire Kerti tűztál BALI 80 cm

Cook King Happy Fire Kerti tűztál BALI 80 cm

79 990 Ft

Kosárba
Rendelésre, szállítási idő :Megrendeléskor kerül gyártásba. 10-12 munkanap alatt érkezik meg Önhöz. Kérjük ezt a terméket bankártyás fizetéssel vagy előre utalással rendelje meg

Cook King Happy Fire Kerti tűztál BALI 80 cmCook King Happy Fire Kerti tűztál BALI 80 cm

A CookKing kerti tűzrakó tálak elegáns és rendezett tűzrakó helyéül szolgálnak. Használhatja kertben, teraszon vagy ahol éppen szüksége lehet a tűz melegére. Látvány elemként vagy bogrács alá esetleg egy szalonnasütéshez a teraszon. 

Masszív és tartós acél tűztál melynek köszönhetően a tűzrakás nem jár semmilyen járulékos gonddal, mint a kiégett fű vagy a nehezen összetakarítható és sokáig a tűzrakás helyén éktelenkedő hamu és korom. Egyszerűen oda teszi, ott gyújthat tüzet ahol a legjobb Önnek.

 Cook King Happy Fire Kerti tűztál BALI 80 cm

Termék adatok:

  • Tál átmérője: 80cm
  • Tál vastagsága: 2,0 mm
  • Teljes magasság: 24cm
  • Teljes szélesség: 88cm
  • Súly: kb. 16kg

FIGYELEM! Nem rozsdamentes acél! A felületi korrózió megindulhat, kezelje ezért időnként olajjal, vagy fémvédő szerrel.

 

Cook King Happy Fire Kerti tűztál BALI 80 cm

A tűztálak és grillezők gyártója a lengyel Cook King cég, amely közel 30 éve készíti termékeit.
Minőségi és masszív termékek kerülnek ki üzemükből. Tűzrakóikat és tűztálaikat Európa szerte értékesítik, így meg felelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek is. Vastag és kiváló minőségű acél alapanyaggal dolgoznak. Termékeik kiforrott formavilággal és minden apró részlet minőségi kidolgozásával nyerték el vásárlóik és a szakma elismerését. Első látásra sem téveszthetőek össze a Kínában vékony lemezekből készített termékekkel.