Vesta Gusto Gourmet Kézi füstölő

Vesta Gusto Gourmet Kézi füstölő

29 880 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Kézi füstölő Vesta Gusto

A Vesta Precision által készített Gusto kézi hideg füstölővel kellemes füst aromát adhat ételeihez minden kötöttség nélkül. Használja bátran a már elkészített és kitálalt fogásokhoz, salátákhoz, szószokhoz, halakhoz, sajtokhoz, koktélokhoz vagy bármihez, amire csak az Ön kreativitására van szükség. Válassza ki a kívánt faforgácsot, gyógynövényt, teát vagy szárított virágot és helyezze a gyűszűnyi égéstérbe. Gyújtsa meg és nyomja meg a készüléken a gombot a füst befújáshoz. Kialakítása és súlyozott alapja révén stabilan áll az asztallapon, de kézben tartva is egyszerűen használható Könnyen tisztítható és bármikor magával viheti egy piknikre vagy grillpartira. 4 db AA elemmel működik.

Vesta Gusto Gourmet Kézi füstölő

Elemek:      4db 1,5V AA (tartozék)
Szűrők:       5 db tartalék szűrő (tartozék)
Forgács:      2 kis üveg kezdő szett alma és hickory (tartozék)
Méretei:      84 x 100 x 180 mm
Feszültség: 6V DC
Watt:         0,25
Garancia:    1 év

Vesta Gusto Gourmet Kézi füstölő

A Precision Appliance Technology (PAT) egy Seattle-i székhelyű  konyhai elektronikai vállalat, amely precíziós főzőberendezések és élelmiszertároló megoldások innovatív termékcsaládját mutatja be a Vesta márkanév alatt.

A széles körű ipari tapasztalattal bíró Vesta a precíz hőmérsékletű ételkészítésre összpontosító termékek tervezésére, fejlesztésére és gyártására specializálódott. Az intelligens Wi-Fi sous vide készülékek vezetik a Vesta termékcsaládot, amelyet innovatív kamrás és külsős típusú vákuumozók  sora egészít ki.  

A több mint huszonöt éves kutatási és fejlesztési innovációs sikereknek köszönhetően a Vesta csapata továbbra is egyedülálló, szabadalmaztatott készülékeket és a hozzájuk tartozó, kivételes minőségű kiegészítőket gyárt.