Nyitóoldal Vákuumozók - Háztartási vákuumgépek MAGIC VAC® FUTURA Super Pack

MAGIC VAC® FUTURA Super Pack

MAGIC VAC® FUTURA Super Pack

52 640 Ft 46 800 Ft

Kosárba
Rendelésre, szállítási idő 6-8 nap

MAGIC VAC® FUTURA vákuumgép Super Pack

A csomag tartalma:

  • 1 db Magic Vac Futura Vákuumcsomagoló
  • 1 csomag (2 tekercs) Magic Vac® 15*600cm vákuumfólia
  • 1 csomag (2 tekercs) Magic Vac® 20*600cm vákuumfólia
  • 1 csomag (2 tekercs) Magic Vac® 30*600cm vákuumfólia

Kicsi és könnyen használható vákuumgépet keres? Masszív háztartási alap vákuumgépre van szüksége? A MAGIC VAC Futura olasz gyártású vákuumgép, kategóriájában erős 0,8 bar vákuumpumpa teljesítményével, valamint a felhasznált anyagok minőségével messze megelőzi a diszkont áruházakban kapható olcsó kínai gépeket. Méretéhez képest súlyos és tapintásra is érzékelhető a minőségi különbség. Egy MAGIC VAC® vákuumozó hosszú évekig kiszolgálja Önt.

Az olaszországi Flaem Nuova a legnagyobb és legrégebbi háztartási vákuumkészülék gyártó Európában. Nem mellesleg ez a cég fejlesztette ki és szabadalmaztatta több mint 35 évvel ezelőtt a külsős vákuumcsomagolási technológiát. Háztartási MAGIC VAC® vákuumozói megbízható, strapabíró eszközök. Kimagasló minőségű anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Csendes működés és gyors vákuum ciklus mellett dupla hegesztési szélességgel hibamentesen zárja a tasakokat.
Folyadékok, mint például levesek frissességének megörzésére a legjobb megoldás ha vákuumozható edényekben tartjuk. Ehhez nagy segítség ez az univerzális fedő, amellyel max 12,5 cm szájnyílású edényeket tudunk vákuum alá helyezni, így tartva el sokkal hosszabb ideig magas nedvességtartalmú ételeinket.

Az elmúlt évtizedben élelmiszereink modern tartósítási technológiájává a vákuumcsomagolás vált, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási eszközöket (zacskó, edény stb.) légmentessé teszi, majd azokat hermetikusan lezárja.

Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeknek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is)

 


Tartozékok:

Szívőcső edények vákuumozásához
5 db 20*30cm-es vákuumtasak
Használati útmutató
Specifikáció:

Model:  FUTURA
Elektromosság:: 240V-50Hz
Teljesítmény: 170W –0.8 bar (60 cm/Hg) -0,8 bar
10 Liter/ perc szívó teljesítmény
hegesztési hossz: 30 cm
Tanúsítványok: cULus, CE
Méretek: 39 x 15 x 8 cm
Súlya: 2,3 kg

2 év garanciával

Válasszon hozzá kínálatunkból minőségi vákuumtasakot vagy tekercset!

MAGIC VAC® FUTURA Super Pack