Nyitóoldal Vákuumgépek és Fóliák - Háztartási és félipari vákuumgépek MAGIC VAC® ELITE 300 Black vákuumozó 12m fóliával

MAGIC VAC® ELITE 300 Black vákuumozó 12m fóliával

MAGIC VAC® ELITE 300 Black vákuumozó 12m fóliával

39 080 Ft 37 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

MAGIC VAC® ELITE 300 Black vákuumozó 12m fóliával

MAGIC VAC® ELITE 300 Black vákuumozó 12m vákuumfóliával

A csomag tartalma:

  • MAGIC VAC® ELITE 300 Black vákuumozó
  • 2 tekercs MAGIC VAC® 30cm x 600cm vákuumfólia

 

Alkalomszerűen van csak szüksége vákuumozásra? Kicsi és könnyen használható vákuumgépet keres? Az Elite 300 olasz gyártású vákuumgép, kategóriájában erős 0,78 bar vákuum teljesítményével valamint a felhasznált anyagok minőségével messze megelőzi a diszkont áruházakban kapható kínai gépeket. Méretéhez képest súlyos és tapintásra is érzékelhető a minőségi különbség. Egy MAGIC VAC® vákuumozó hosszú évekig kiszolgálja Önt.

Az olaszországi FlaemNuova a legnagyobb és legrégebbi háztartási vákuumkészülék gyártó Európában. Nem mellesleg ez a cég fejlesztette ki és szabadalmaztatta több mint 35 évvel ezelőtt a külsős vákuumcsomagolási technológiát. Háztartási MAGIC VAC® vákuumozói megbízható, strapabíró eszközök. Kimagasló minőségű anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Csendes működés és gyors vákuum ciklus mellett dupla hegesztési szélességgel hibamentesen zárja a vákuumtasakokat.

MAGIC VAC® ELITE 300 Black vákuumozó 12m fóliával

Tartozékok:
    Szívőcső edények vákuumozásához
    5 db 20*30cm-es vákuumtasak 
    Használati útmutató

Specifikáció: 
    Model: MAGIC VAC® Elite 300 Plus (black)
    Elektromosság:: 240V-50Hz
    Teljesítmény: 170W –0.78 bar (60 cm/Hg) -0,78 bar
    9L/perc szívó teljesítmény
    hegesztési hossz: 30 cm
    Tanúsítványok: cULus, CE 
    Méretek: 38,7 x 9,6 x 11,5 cm
    Súlya: 1,7 kg

 

Az elmúlt évtizedben élelmiszereink modern tartósítási technológiájává a vákuumcsomagolás vált, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási eszközöket (zacskó, edény stb.) légmentessé teszi, majd azokat hermetikusan lezárja.

Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeknek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is)

Garancia: 2 év

MAGIC VAC® ELITE 300 Black vákuumozó 12m fóliával