Nyitóoldal Pizzakemencék - Ooni Pizzakemencék és kiegészítők Ooni Összehajtható Asztal

Ooni Összehajtható Asztal

Ooni Összehajtható Asztal

105 490 Ft

kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Ooni Összehajtható Asztal - Tökéletes útitárs a pizzakészítés világában.

Pillanatok alatt készülj fel a pizzapartira, és használat után gyorsan csomagold össze, hogy mindig készen állj a következő sütésre. Az Ooni összecsukható asztal könnyen szállítható és tárolható, így a pizzaélmény mindig kéznél van – bárhol és bármikor.

Az asztal kialakítása tökéletesen illeszkedik az Ooni pizzasütőkhöz, biztosítva a stabil és kényelmes munkafelületet minden sütés során. Használhatod a kertben, az erkélyen vagy akár útközben is, hogy változatos helyszíneken élvezhesd a frissen sütött pizza ízeit. A rozsdamentes acél munkafelület és a porszórt szénacél keret kereskedelmi minőségű, garantálva a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt.

Ooni Összehajtható Asztal

Az Ooni összecsukható asztal szinte laposra hajtható, amikor nem használod, így helytakarékosan tárolhatod. Kiváló minőségű anyagokból készült, és strapabíró szerkezetének köszönhetően hosszú éveken keresztül szolgálja majd ki a sütési szenvedélyedet.

A beépített polc és az Ooni asztali szerszámtartó készlet pedig további kényelmet biztosítanak. Minden fontos eszköz és hozzávaló könnyen elérhetővé válik, így minden sütés gördülékenyen és élvezetesen telik. Az Ooni összecsukható asztal nem csupán egy asztal, hanem a pizzaélményed megkoronázása, amely a kiváló minőség és praktikusság tökéletes ötvözetével rendelkezik. Legyen az Ooni asztala a te pizza kalandod színtere!

Termék Jellemzők:

  • Méretek: 57.5cm x 70cm x 90cm
  • Súly: 10.4kg
  • Anyagok: porszórt szénacél & rozsdamentes acél
  • Max. teherbírás: 50kg (fent: 35kg, polc: 15kg) Onni Koda 16 esetében ajánlott az Ooni pizzakemence talp használata a stabilitás miatt.