Nyitóoldal Vákuumozók - Háztartási vákuumgépek MAGIC VAC® Perfetta vákuumozó

MAGIC VAC® Perfetta vákuumozó

MAGIC VAC® Perfetta vákuumozó

104 890 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

MAGIC VAC® Perfetta vákuumcsomagoló készülék

A vákuumcsomagolás a háztartási élelmiszertartósítás egyik elterjedőben lévő modern módszere, mellyel lehetővé válik élelmiszereink minőségének és frisseségének hosszú távú megőrzése. Az oxigén hiányos környezet megakadályozza az aerob baktériumok és mikroorganizmusok szaporodását, és megtartja a termékek illékony összetevőit.

MAGIC VAC® Perfetta jó minőségű, megbízható, massziv háztartási külsős vákuumozó készülék 2 év garanciával. 18 liter/perc szívóteljesítményével megötszörözi ételeink eltarthatóságát. MAGIC VAC® Perfetta vákuumozó

MAGIC VAC® Perfetta vákuumozó

Az olasz Flaem Nuova a legnagyobb és legrégebbi vákuumkészülék gyártó Európában. Ez a cég  szabadalmaztatta a külsős vákuumtechnológiát és a légbordás vákuumfóliát.

Háztartási MAGIC VAC® vákuumozóik megbízható, strapabíró eszközök. Minden felhasznált alkatrészt olaszországi gyárukban házon belül gyártanak. Kimagasló minőségű anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Csendes működés és gyors vákuum ciklus mellett kétszeres biztonságú hegesztési szélességgel zárják a tasakokat.

Minden MAGIC VAC® készülék alaptartozéka egy vákuumcső, amellyel edényeket lehet vákuumozni. Az edényekben magas nedvesség tartalmú ételeket, leveseket vagy éppen puha állagúakat tudunk frissen tartani akár 5x hosszab ideig.

Vákuumozható edények magas minőségű akrillból: 1,5 L 2,5L (kifejezetten pácoláshoz) 4,0 L és egy 3db-os edényszett (0,75L / 1,5L / 3L)

Néhány modell rendelkezik gyors pácoló (marinálás) funkcióval is. Az edénybe és kedvenc páclevünkbe helyezett húsokat a készülék 20 perc alatt többször vákuumozza és felengedi. Légüres térben a rostok feltágulnak és így sokkal könnyebben és gyorsabban tud a pác behatolni. A pulzálásnak köszönhetően a páclé szinte belepumpálódik a rostok közé.  Ezzel a 20 perces marináló ciklussal sokkal jobb eredményt érhetünk el, mint a hagyományos egész napos pácolással.

Marináló funkcióval szerelt modellek: Dinamika, Maxima2, Maxima S, Perfetta, Jumbo 30 Evo

MAGIC VAC® márkanév alatt több mint 20 féle készüléket gyártanak. A folyamatos fejlesztés és igényes mérnöki munka záloga a megbízhatóságnak és kiemelkedő minőségnek, szemben a csak egy vagy két modellt forgalmazó kínai OEM gyártók termékeivel.


ABS műanyag
Digitális nyomáskijelző. Marináló Funkció. Pulse. Kivehetõ, mosogatógépben tisztítható tálca + Tekercstartó rekesz beépített tasakvágóval

Méretek: 51 x 17 x 10 cm (szélesség x mélység x magasság)
Tömeg: 4 kg
Üzemi feszültség / frekvencia : 230V ~ 50Hz
Teljesítményfelvétel: 140W
Készenléti teljesítményfelvétel: 0W
Hegesztés: 2 fokozatban állítható
Hegesztõ felület hossza: 315 mm
Szivattyú típusa: Egyhengeres, önkenő dugattyúval
Szivattyú névleges teljesítménye: 18L/perc
Vákuum maximális mértéke: 0,80 bar
Vákuumkamra szellőzése: Nyitáskor automatikus
MAGIC VAC® Perfetta vákuumozó

MAGIC VAC® Perfetta Tartozékok: 

Szívőcső edények vákuumozásához
5 db 20*30cm-es vákuumtasak 
Használati útmutató