Nyitóoldal Konyhai kisgépek - Sage konyhai kisgépek Sage The Smart Oven ® Pizzaiolo Elektromos Pizzasütő SPZ820

Sage The Smart Oven ® Pizzaiolo Elektromos Pizzasütő SPZ820

Sage The Smart Oven ® Pizzaiolo Elektromos Pizzasütő SPZ820

298 480 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Sage The Smart Oven ® Pizzaiolo pizzasütő SPZ820

A hagyományos fatüzelésű kemencék ízét idézi a Pizzaiolo otthoni pizzasütő. 400 fokon 2 perc alatt képes hagyományos olasz pizzát sütni. A téglakemencéhez hasonló hőfajtákat biztosít: aktív fenékfűtés, intenzív közvetlen fűtés és 400 ° C-os forró levegő a kemence teljes területén. Az ELEMENT IQ rendszer egymástól függetlenül vezérli a fűtőelemek kimenetét és az optimális sütés érdekében állítja be a teljesítményüket. Az innovatív belső kialakítás hőérzékelőket, PID hőmérséklet-szabályozást és optimalizált hővisszaverő technológiát használ. Az aktív alsó fűtés függetlenül vezérelhető, mozgatható alját úgy alakították ki, hogy a pizza közvetlenül a fűtőtestek felett süljön. A természetes kordieritkő gyorsan és egyenletesen felmelegszik és fenntartja a megfelelő hőmérsékletet. 

Sage The Smart Owen Pizzaiolo pizzasütő

Hét automatikus sütési mód közül választhat: például az eredeti "Wood Fired" sütési stílus, az ikonikus New York-i stílusú pizza, a serpenyőben sült, a vékony és ropogós pizza speciális programja, sőt egy speciális program fagyasztott pizzákhoz. A manuális módban kiválaszthatja, hogy csak kéreg piruljon, a legendás nápolyi tipikus ropogós pirítási élek eléréséhez, vagy a Even Heat pizza stílushoz, ahol az alapanyagok, a sajt és a tészta egyenletesen pirulnak.
A kemence belsejében extrém hő megtartására a kettős hőálló üveg és a a sütőt körülvevő hatékony réteges hőszigetelés kombinációja hivatott. Biztosítja, hogy a külseje hűvös maradjon.

Alkalmas 30 cm átmérőjű pizzához

7 előre beállított program

Manuális mód

Időzítő

Teljesítmény: 2 100 W

Felhasznált anyagok: szálcsiszolt acél

Ezüst szín

 

Méretek (szélesség × mélység × magasság): 46 x 47 x 27 cm

Tartozékai:

  • Pizza serpenyő kivehető fogantyúval
  • Pizza lapát
  • Kiegészítő kézi üzemmód információs panel mágnessel