Nyitóoldal Füstölés - Smoking Gun / Kézi füstölők Sage the Smoke Bubble™ Kit

Sage the Smoke Bubble™ Kit

Sage the Smoke Bubble™ Kit

34 890 Ft

kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Sage the Smoke Bubble™ Kit

Képzeljük el, ahogy a konyhában kis buborékok táncolnak a levegőben, megtöltve az egész szobát a természetes fafüst ízével és illatával. Ez a füstölő készlet nem csupán egy egyszerű eszköz; ez egy élmény, amely elvarázsolja az ételeket és italokat egyaránt.

Sage the Smoke Bubble™ Kit

A különleges füsttel teli buborékok könnyedén felhasználhatók koktélok, üdítők és más italok díszítésére, egyedi ízvilágot kölcsönözve nekik. A készlet minden szükséges eszközt tartalmaz a folyamathoz: egy buborékfúvó tartályt, 2 fl. oz. Bubble Liquid™ mintát, kerámia mártó tálcát, permetezőt és tárolódobozt. A Bubble Liquid™ kizárólag élelmiszerbiztonságú összetevőkből készül, így nyugodtan használhatjuk az ételeinkben és italainkban.

Ez a füstölő készlet nemcsak a kreativitásunkat serkenti ételeink és italaink iránt, hanem lehetőséget teremt arra is, hogy egyedülálló és lenyűgöző ízeket hozzunk létre. A használata rendkívül egyszerű: csak töltsük fel a buborékfúvó tartályt a Bubble Liquid™-vel, és már kezdhetjük is a varázslatot. Kompatibilis a Smoking Gun® BSM600SILUSC és a Smoking Gun® Pro CSM700PSS0NUC1 eszközökkel, így garantáltan kifinomult és professzionális eredményeket érhetünk el vele.