Sous Vide Supreme Demi & SVT kamrás vákuumgép  + szakácskönyv 355 970 Ft helyett

Sous Vide Supreme Demi & SVT kamrás vákuumgép + szakácskönyv 355 970 Ft helyett

319 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Sous Vide Supreme Demi & SVT Háztartási kamrás vákuumcsomagoló + Sous Vide receptkönyv (angol) 355 970 Ft helyett

 

Sous Vide Supreme Demi 8 L

A SousVide Supreme kompakt változata a SousVide Supreme DEMI. Minden funkciójában megegyezik a nagyobb testvérével mindössze méretében kisebb. 8 literes medence űrtartama miatt elsősorban otthoni, háztartási használatra ajánlott. Csak egy érintés és saját konyhájában élvezheti akár mindennap a legjobb éttermi fogásokat. A komoly éttermek világában már 10 éve hódít a vákuumtasakos főzés, francia nevén sous vide (ejtsd: szuvid). Ha egy étteremben megdöbbentően ízes, szaftos, omlós fogással találkozik, biztos lehet benne, hogy a séf „titkos trükkjét” sous vide-nak hívják. A sztárséfek drága berendezései után, a SousVide Supreme DEMI a háztartások elsőszámú sous vide készüléke. Főzzön otthon úgy, mint eddig soha! Söpörje be családja, barátai elismerését minden egyes alkalommal!

SVT Háztartási kamrás vákuumcsomagoló

AZ SVT kamrás vákuumcsomagoló készülékkel bármit vákuumozhat, ami a háztartásában előfordul, ideértve a nedves, folyadékban gazdag vagy éppen folyékony élelmiszereket. Minden olyat, amit a külsős vákuumozókkal nem vagy csak nagyon körülményesen lehet.

Az SVT kamrás vákuumozó készülék kifejezetten háztartások számára lett kifejlesztve. Nagy előnye hogy az ipari kamrás vákuumgépek vákuumtasakjaival használható, amelyek olcsóbban beszerezhetők, mint a külsős készülékekhez való texturált vagy légbordás tasakok

Vákuumtasakok itt

Az SVT Háztartási kamrás vákuumozó másként működik, mint a hagyományos külsős készülékek. Magasabb, 99,9%-os vákuumszint érhető el használatával. A készülék a kamrájába helyezett tasakot a kamrában előállított vákuum segítségével vákuumozza. Így a kamrában és a tasakban is megegyező vákuum jön létre, amelynek köszönhető, hogy folyadékokat vagy magas folyadéktartalmú élelmiszereket is vákuumozhatunk vele.

A készülék alacsony profilú designt kapott , amely a teljesen felhajtható fedéllel együtt maximális funkcionalitást és kis helyigényt eredményez. Egyszerűen kezelhető az LCD kijelzővel és nyomásmérővel is ellátott vezérlőpanel.


Kompakt méret
Kihúzható csatlakozó kábel
30 cm széles hegesztőrúd
Hátrahajtható fedél
Könnyen kezelhető digitális vezérlőpanel
90 mp vákuumciklus
Külső méret: 41.5cm x 39.5cm x 27cm 
Kamra Méret: 33cm x 30.5cm x 13cm
Használati Útmutató
1 év garancia.
Ipari/éttermi használata nem javasolt  és a garancia megvonásával járhat