Nyitóoldal Steak világ - Steak kiegészítők és húsérlelő tasak Steak Champ Öntöttvas steak serpenyő 26cm

Steak Champ Öntöttvas steak serpenyő 26cm

Steak Champ Öntöttvas steak serpenyő 26cm

24 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Öntöttvas steakserpenyő az örök darab

Egy időtlen klasszikus friss dizájnnal. Egyedi levehető nyéllel, mely okán azonnal sokfunkcióssá is válik. Szinte mindenhol használhatja. Tűzhely, grill, tábortűz, de akár tálalhat is benne egyenesen az asztalra. Klasszikus grillrácsozattal és könnyű tisztíthatósággal. Azonnali használatra kész, hiszen az első magas hőfokú beavatást már az öntödében elvégezték.
Steak Champ Öntöttvas steak serpenyő 26cm

Steak Champ Öntöttvas steak serpenyő 26cm

Az öntöttvas konyhai eszközök mindig is elengedhetetlenek voltak a konyhában, legyen az beltéri vagy kültéri helyszínen. Ha ügyesen bánsz ezekkel az öntöttvas kiegészítőkkel, akkor hosszú éveken át szolgálhatnak, és minőségük nem fog hanyatlani, sőt, idővel még könnyebbé válik velük dolgozni.

Az eleinte érzékenyebb öntöttvas edényeket minél többször használod, annál jobban működnek. Kiváló hőtartó képességük miatt hosszabb ideig megtartják a hőt, magas hőfokra felhevíthetőek, így könnyedén sütőfelületként is használhatod őket, például steak sütéshez. Az étel is egyre kevésbé ragad az edényekbe idővel. De mi a titok, hogy az öntöttvas konyhai eszközeid örökké kitartanak?

A kulcs a megfelelő kezelésben rejlik, amely az öntöttvas anyagának betörésével kezdődik, még mielőtt először használnád az eszközöket.

Első lépésként mosd meg alaposan az új öntöttvas edényedet, majd szárítsd meg alaposan, lehetőleg szabad levegőn vagy akár sütőben.

Második lépésben következik a sütőfelület bekenése. Használj egy semleges ízű olajat, és kend be alaposan az edényeket.

Harmadik és utolsó lépés az öntöttvas kiegészítő melegítése. Hevítsd fel magas hőfokra az edényt, amíg az olaj füstölni nem kezd. Ezzel a réteggel biztosítod az öntöttvas előnyeit.

Ezután csak egyszerűen töröld le az edényt egy száraz ronggyal, és tárold el. Nem szabad újra mosogatnod az öntöttvas kiegészítőket. Ezentúl is vigyázz, hogy ne használj túl sok vizet és mosogatószer helyett inkább sóval dörzsöld át az edényt, amíg tiszta nem lesz.

Minél gyakrabban olajozod és melegíted fel az öntöttvas eszközöket, annál tartósabbá és értékesebbé válnak. Ha egy olyan konyhai eszközt szeretnél, ami hosszú éveken át kiszolgál, jó hőtartású és használható minden sütőfelületen, akkor érdemes szemügyre venned a Steak Champ öntöttvas kiegészítők kínálatát.

Az eltérő méretek és formák közül válogathatsz, és biztos lehetsz benne, hogy hosszú időn át megbízhatóan szolgálnak majd a konyhádban! Ne habozz, szerezz be néhányat, és garantáltan hálás leszel értük, csakúgy, mint az unokáid!