Nyitóoldal Kamrás vákuumgépek - Kompakt kamrás vákuumgépek SVT 300 Fresco Kamrás Vákuumgép

SVT 300 Fresco Kamrás Vákuumgép

SVT 300 Fresco Kamrás Vákuumgép

496 800 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

SVT Fresco 300 Kamrás Vákuumgép

A gép kialakítása maximálisan alkalmas akár háztartási felhasználásra, de végtelen lehetőségeket kínál kereskedelmi vagy vendéglátói használatra is. A testre szabható módszerek sokféle csomagolási lehetőséget kínálnak. A hegesztés időzítője állítható, hogy lehetővé tegye a különböző vastagságú tasakok használatát. A vákuum ciklusidő 25 és 35 másodperc közötti, hogy a különböző csomagolási mennyiségekhez és állagokhoz is megfeleljen. A gépnek van egy "Stop" opciója, amely azonnal elindítja a hegesztési folyamatot.

Vákuumcsomagoláshoz tegye a tasakot a kamrába, csukja le a fedelet, és elindul a folyamat! A készülék az összes levegőt kiszívja a kamrájából, ezért a tasakon belül és kívül lévő légnyomás folyamatosan megegyező lesz, így nem szívja ki a folyadékokat a tasakból. Ezután következik a tasak hegesztéses lezárása majd a légköri nyomás visszaengedése a kamrába.

Az SVT 300 egy erőteljes gép, amely felülmúlja a normál külsős vákuumgépek teljesítményét. Ez a készülék tökéletes mindenki számára, aki komoly gépet keres. A robusztus, rozsdamentes acélból készült. Kialakításának köszönhetően a kiskereskedelmi egységekben, kisebb vendéglátóhelyeken vagy akár nagyobb nagyháztartásokban is hasznos segítőtárs.

A készülékhez használható vákuumtasakokat itt is megtalálja és akár mobil applikáción át is leadhatja rendszeresen rendelését.
SVT 300 Fresco Kamrás Vákuumgép

SVT Fresco 300 Kamrás vákuumgép műszaki adatok

Kihúzható csatlakozó kábel
30 cm hosszú hegesztőrúd
Erős buborék plexi fedél
Automata fedél nyitás a vákuumciklus végén
Könnyen kezelhető digitális vezérlőpanel
25-35 mp vákuumciklus
Külső méret: 36,6cm x 35,9cm x 42,5cm
Kamra Méret: 30cm x 35 cm x 14cm
1 év garancia.