VAC STAR SVC Home Edition

VAC STAR SVC Home Edition

119 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

VAC STAR Sous Vide Chef Home Edition

Ez a karcsú és kompakt sous vide cirkulátor kifejezetten otthoni, háztartási használatra készült. A könnyű kezelhetőséget az érintőképernyős kijelző biztosítja. Egyszerű és biztonságos felszerelése valamint kis helyigénye mellett kiegyensúlyozott teljesítményével és nem utolsósorban kedvező ára miatt válik egyre népszerűbbé az otthoni szuvidolók körében

 •   VAC STAR SVC Home Edition  Hőmérsékleti stabilitása ± 0,1 ° C
 •     Fűtés teljesítmény 1300W
 •     PID - vezérelt hőmérséklet ellenőrzés.
 •     Keringető szivattyú 14L / perc .
 •     Max. 20 liteig javasolt.
 •     Ergonomikus , modern design
 •     Egyszerű, intuitív kezelés
 •     Antireflexiós érintőképernyő
 •     Optimalizált szellőzés
 •     Ház kiváló minőségű, tartós műanyagból
 •     Karbantartás mentes kialakítás

 

 VAC STAR SVC Home EditionA svájci székhelyű VAC-STAR kiemelkedő minőségű vákuum készülékek és sous vide berendezések  gyártója. A cég már több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a vákuumkészülékek gyártása terén. A felhasznált anyagok és a precíz kivitelezés garantálja a legmagasabb szintű megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.


  VAC STAR SVC Home EditionA PID mikroprocesszor a nagy pontosságú hőmérséklet szabályozás kulcsa. Ennek köszönhető a folyamatos ± 0,1 ° C-os hőmérsékleti stabilitás. A sous vide ételkészítéshez elengedhetetlen a precízen kontrollált hőmérséklet. A hőfok ingadozásmentes tartásának fontossága például nagyon jól megfigyelhető egy darab lazac filé esetében. 49°C-on az eredmény tökéletes, mert a hal szép színes marad. Azonban ha a hőmérséklet csak rövid időre is 50°C fölé emelkedik, a lazac felületén megjelennek a kicsapódott fehérjék, rontva annak minőségét és esztétikai megjelenését.

VAC STAR SVC Home Edition

A nagy teljesítményű fűtőszálak 20 liter tartálytérfogatig teszik használhatóvá. Célszerű lehet egy külön erre a célra kialakított tartály beszerzése, de természetesen bármilyen a háztartásban használatos edény is megteszi.

 

 VAC STAR SVC Home EditionA Sous Vide Chef Home Edition kompakt kialakításának köszönhetően otthon van akár a legkisebb konyhában is. Használaton kívül elfér egy fiókban is.


VAC STAR SVC Home EditionAntireflektív érintőképernyő teszi egyszerűvé és könnyűvé a Sous Vide Chef kezelését. A hőmérséklet és a szükséges idő pillanatok alatt beállítható.

 

 

VAC STAR SVC Home EditionSzámos biztonsági kialakítás hivatott a készülék problémamentes működését biztosítani. Ilyen a beépített vízszint érzékelő, amely alacsony szint esetén hangjelzéssel is riaszt. Túlterhelés elleni védelemmel ellátott. Érintőképernyője cseppálló kivitelű. Vízbe merítése azért nem javasolt.

 

 VAC STAR SVC Home Edition