Nyitóoldal Vákuumozók - Háztartási vákuumgépek MAGIC VAC AXOLUTE vákuumozó

MAGIC VAC AXOLUTE vákuumozó

MAGIC VAC AXOLUTE vákuumozó

86 890 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

MAGIC VAC AXOLUTE vákuumcsomagoló készülék

Megbízható vákuumgépet keres? A MAGIC VAC Axolute olasz gyártású vákuumgép, az igényesebb háztartások számára jó és szerethető megoldás. Könnyű fedél lezárás, vákuumtekercs tartó rekesz és ki sínen futó penge a tekercsből való fólia vágáshoz teszi kényelmessé és könnyűvé használatát. Erős  vákuumpumpa teljesítménye, valamint a felhasznált anyagok minősége miatt haszbos segítőtársa lesz konyhájának. Praktikusan és könnyen tárolható, hiszen a kisebb helyigény miatt az oldalára is állthatja. Egy MAGIC VAC® vákuumozó hosszú évekig kiszolgálja Önt.

Az olaszországi Flaem Nuova a legnagyobb és legrégebbi háztartási vákuumkészülék gyártó Európában. Nem mellesleg ez a cég fejlesztette ki és szabadalmaztatta több mint 35 évvel ezelőtt a külsős vákuumcsomagolási technológiát. Háztartási MAGIC VAC® vákuumozói megbízható, strapabíró eszközök. Kimagasló minőségű anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Csendes működés és gyors vákuum ciklus mellett dupla hegesztési szélességgel hibamentesen zárja a tasakokat.

A vákuumcsomagolás a háztartási élelmiszertartósítás egyik elterjedőben lévő modern módszere, mellyel lehetővé válik élelmiszereink minőségének és frisseségének hosszú távú megőrzése. Az oxigén hiányos környezet megakadályozza az aerob baktériumok és mikroorganizmusok szaporodását, és megtartja a termékek illékony összetevőit.

MAGIC VAC® AXOLUTE jó minőségű, megbízható, massziv háztartási külsős vákuumozó készülék 2 év garanciával. Kiváló vákuumteljesítményével megötszörözi ételeink eltarthatóságát. MAGIC VAC AXOLUTE vákuumozó

MAGIC VAC AXOLUTE vákuumozó

Az olasz Flaem Nuova a legnagyobb és legrégebbi vákuumkészülék gyártó Európában. Ez a cég  szabadalmaztatta a külsős vákuumtechnológiát és a légbordás vákuumfóliát.

Háztartási MAGIC VAC® vákuumozóik megbízható, strapabíró eszközök. Minden felhasznált alkatrészt olaszországi gyárukban házon belül gyártanak. Kimagasló minőségű anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Csendes működés és gyors vákuum ciklus mellett kétszeres biztonságú hegesztési szélességgel zárják a tasakokat.

Minden MAGIC VAC® készülék alaptartozéka egy vákuumcső, amellyel edényeket lehet vákuumozni. Az edényekben magas nedvesség tartalmú ételeket, leveseket vagy éppen puha állagúakat tudunk frissen tartani akár 5x hosszab ideig.

Vákuumozható edények magas minőségű akrillból: 1,5 L 2,5L (kifejezetten pácoláshoz) 4,0 L és egy 3db-os edényszett (0,75L / 1,5L / 3L)

Néhány modell rendelkezik gyors pácoló (marinálás) funkcióval is. Az edénybe és kedvenc páclevünkbe helyezett húsokat a készülék 20 perc alatt többször vákuumozza és felengedi. Légüres térben a rostok feltágulnak és így sokkal könnyebben és gyorsabban tud a pác behatolni. A pulzálásnak köszönhetően a páclé szinte belepumpálódik a rostok közé.  Ezzel a 20 perces marináló ciklussal sokkal jobb eredményt érhetünk el, mint a hagyományos egész napos pácolással.

Marináló funkcióval szerelt modellek: Dinamika, Maxima2, Maxima S, Jumbo 30 Evo

MAGIC VAC® márkanév alatt több mint 20 féle készüléket gyártanak. A folyamatos fejlesztés és igényes mérnöki munka záloga a megbízhatóságnak és kiemelkedő minőségnek, szemben a csak egy vagy két modellt forgalmazó kínai OEM gyártók termékeivel.

  • Automata működés
  • 30 cm hegesztési hossz
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Beépített fóliatartó rekesz
  • Beépített fóliavágó kés
  • Tárolórekesz kiegészítőknek a készülék aljában
  • Vízálló vákuumtálca (kivehető és mosogatógépben tisztítható)
  • Megvilágított kémlelő ablak
  • „ACTISEAL3D” a legjobb vákuumhatás eléréséhez
  • Energiatakarékos

 MAGIC VAC AXOLUTE vákuumozó

MAGIC VAC® AXOLUTE Tartozékok: 

Szívőcső edények vákuumozásához
5 db 20*30cm-es vákuumtasak 
Használati útmutató


Specifikáció: 
Model: MAGIC VAC®  Axolute
Elektromosság:: 240V-50Hz
Teljesítmény: 130W –0.8 bar (60 cm/Hg) -0,8 bar
10L/perc szívó teljesítmény
hegesztési hossz: 30 cm
Tanúsítványok: cULus, CE 
Méretek:44  x 24 x 11 cm
Súlya: 3,8 kg
2 év garanciával